torstai 14. lokakuuta 2010

Reissun väri

Eteläisiä kirpputoreja ja Korian abc:tä kolunneena on taas kotiuduttu kotinetin ääreen.
Korialla on Novitan myymälä absin yhteydessä, missä toki oli pakko käydä sielläpäin kulkiessa. Mitään mahtavia alennuksia ei tämän vierailun aikaan siellä ollut, mutta tarttuihan sieltä sentään jotain. Väriksi valikoitui lämpimän oranssin keltainen molempiin lankoihin joita ostin. Floricasta tarkoitus tehdä jotain pikkuneidille, Temposta itselle.
Samaan värisarjaan kuuluu ihastuttava Marianne, jonka bongasin siskon kanssa hauskalta kirpputorilta, jonka nimi ei jäänyt valitettavasti mieleen. Siellä kouvolan suunnalla kuitenkin. Mariannella kelpaa punnita tulevien vuosien marjat, kalat ja tottakai langatkin, joten voin  tulevaisuudessa tuollaisella kymmenen gramman tarkkuudella kertoa töiden lankamenekkejä. Vaaka on ollut ostoslistalla koko kesän ja syksyn, joten tälle kahden euron löydölle oli jo tilaustakin.

5 kommenttia:

SA kirjoitti...

Löysin juuri blogiisi, vaikuttaa tosi kivalta. Alan lukijaksikin heti=) tuollaista vaakaa minäkin olen etsiskellyt, mutta ei ole sattunut silmiin kuin valkoinen ja hintaa oli 12e, hieman liikaa mielestäni, joten etsinnät jatkuu!

hanna-naa kirjoitti...

Ihana vaaka! Tuli heti mummola mieleen, missä samanlainen löytyy punaisena :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi mikä vaaka! ja lanka ihanan väristä! :)
-Jenni

irinka kirjoitti...

-S Tervetuloa Lukijaksi! Kuin myös Jennikin :D

Tunnustan hetken arponeeni onko tuolle oikeasti tilaa keittiön täyttyvissä, joskin reiluissa laatikoissa, mutta onneksi oli sisko mukana mustamaalaamassa nykyisiä digivaakoja :D

Toivonkin tälle toimintavarmuutta monia lisävuosikymmeniä edellisten lisäksi. (miltäköhän luvulta nämä onkaan?)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuntuu että nämä varmempiakin mitä digi tms jotka vaatii virtaa..(?)

Ja voihan sitä aina vaikka sokeripussilla testata onko vaaterissa :)

-Jenni