torstai 14. lokakuuta 2010

Kuka saa, kuka saa..

Pikaisesti valmistui kaksipuolinen lorupussi, joka toivottavasti kelpaa sekä tilaajalle että lapsilleen :)  Viidakko-kangas on Hemtexin aikuisten pussilakanaa, josta aiemmin olen ommellut lasten peittoon sopivat vuodevaatteet, ja aina sitä vain riittääkin. Toinen puoli on Ikeasta vastikään haalittua kangasta, samaa sarjaa kuin edellisen postauksen neuvolakorttien kettukangas. Kiristysnauha ei toivottavasti ole liian nihkeä toimiakseen; kumma kun tätä tavaraa on työhuone pullollaan, mutta ei löydy sitä ainutta pyöreää liukasta nyöriä, jota tämä kaipaisi.
Nauhamerkkejäkin ompelin molemmille puolille; toiselle suosikkini punahilkan, toiselle tuollaisia kuorma-autoja (jotka ei näköjään kuvassa oikein näykään). Nyöri tulee ulos yläreunasta, jolloin molemmin puolin käyttö on yhtä helppoa (vaikeaa).

Lorupussin alla näkyy anopin varastoista pelastettu räsymatto, joka on iiihanan turkoosiraitainen ja sopii meille kuin nenä päähän. Anopin sanoin tosin: tylsän harmaa matto, josta syystä varastoon joutunutkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löytyikö sieltä anopin varastoista eteiseen mitään? :) -Jenni

irinka kirjoitti...

Ei muuten löytynyt, tai ehkä, mutta olisi aika paljon laittamista; hiomista, maalaamista ja uuden kannen osto vähintään. Pitää joskus kesäilmoilla harkita jos mitään muuta ei ole löytynyt tilalle.