maanantai 18. lokakuuta 2010

Punaiset vaunut

Kirppujen torilta lähti taas mukaan jotain kodin tukkeeksi. Ihan tosissani kyllä vastustan turhien ajelehtivien tavaroiden keräämistä, mutta mutta.  Näitähän ei voinut jättää ostamatta, kun ne kerran näki ja tavasi hintalapun vielä kolmannenkin kerran epäuskoisena. Kokonaista 12e nukenvaunuista, huh, olisikohan pitänyt tingata?
Vaunut on oikeasti oikein reippaan punaiset eikä tuollaiset oranssinpunaiset, mutta millään ne ei taas näytä siltä kuin haluaisin. Illat on kai jo niin pimeitä, eikä päiväsaikaan taas muistanut kuvata. Sisävalo taas saa kaiken näyttämään kummallisen väriseltä. Vaunut on kuitenkin oikeasti vielä ihanemmat kuin kuvassa. Taitaakohan noista kuitenkin puuttua sellainen päälletuleva peitekangas? Kopan kunnossa ei ole yhtään mitään vikaa, BRIOn kylttikin kiiltää mallikkaasti ja koppa raikas ja puhdas, mutta ratasosasta sentään löytyy vähän ryhmyä katu-uskottavuutta tuomaan.  Vuosiluku lienee jotain 80-luvulta?  


Uusin tilaustyöompelus on postitettu, ja odottelen että omistaja näkee sen omin silmin ennen bloggausta.  Neulominen taas....hmm. Menee sarjaan raskaita tunnustuksia: Neuloin miehen villapaidan viimeistelyjä vaille valmiiksi, mutta siitähän tulikin huono=ahdas hartioista, joten purkuun meni hihat ja yläosa raglankavennuksineen. Tulin mallia zoomaillessa sellaiseen tulokseen, että tarvittavaa väljyyttä hartioihin saisi suuremalla silmukkamäärällä hihoissa ja tekemällä mahdollisesti muutamia kavennuksettomia kerroksia ennen raglankavennusten aloitusta, jolloin yläosa olisi vähän korkeampi. Aika näyttää saako siitä jatkossa varsinaista blogattavaa vai lisää raskaita tunnustuksia..

Nukella olevan kruunupeiton olen itse vuosia sitten pikaisesti ommellut ja aplikoinut kuvan, kun nukeilla meinasi palella öisin.

8 kommenttia:

SA kirjoitti...

Oih, tuollaiset haluaisin minäkin löytää. mahtavat kerrassaan=)

Pöperö-Maija kirjoitti...

Miltähän kirpparilta moisia löytöjä olet tehnyt??? Hienot kerrassaan! PItäis pikkuneidille itsekin ostaa vaunut. Mutta uusien hinta kirpaisee.

irinka kirjoitti...

Onkohan täällä enää edes kuin yksi kirpputori? Vastikään ainakin kaksi kirpputoria on lopettanut, mutta riittäähän se yksikin, jos ei hinnat pöydistä kohoa pilviin.

Kuusamossa käydessä kannattaa siis vilkaista ydin(!)keskustassa olevaa Löytöaittaa, missä on liikkeen puolesta huonekaluja, astioita, tauluja jne sekä muutama kymmenen vuokraloossia. Lisäksi liikkeen edessä on silloin tällöin pihamyyjiä pöytineen. Eli löytöjä voi tehdä, tai olla tekemättä.. :D

kummitäti kirjoitti...

upeat vaunut :) mullekin kelpais mutta ei kyllä mahtuis mihinkään!

Pirta kirjoitti...

Aivan ihastuttavat vaunut. Itse olen metästänyt Pilville nukenvaunuja Huutonetistä---- ei hyviä, ei, kalliita. Olet löytänyt löydön!

Meeri kirjoitti...

Tosi upea löytö! Meillekin kelpais tuommoiset.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kyllä joku ihmeellinen kyky sattua aina oikeaan aikaan sinne! :) Tuosta villapaidasta, jotenki kuulostaa tutulta.. :) Ajattelin tarjota omaa tekelettäni pikkuveljelle, josko mahtuis..

-Jenni

Mehukekkerit Veera kirjoitti...

Todella hieno löytö! Mulla oli aikoinaan lapsena tuollaiset, tosin vaaleanpunaiset. Mutta ne tosiaan oli 80-luvulla :)