sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Sitkeän tikuttelun tulos

 Oijoi täytyy äidin ylpeänä esittää, vaikka tälle tielle ei suuremmin ole tarkoitus lähteäkään, vaan ajattelin pitää blogin o-m-a-n-a-n-i, mutta siis kerta kieltelyn päälle:  Neiti (nyt 6,5v) aloitti vuosi sitten syksyllä tekemään kaulahuivia Novitan Kelosta ja Tåpp tå'sta.  

Välillä neule lojui pitkään koskematta ja ensin tämän piti valmistua jo viimejouluksi lahjaksi milloin kenellekin; kummitätille, kaverille, mummulle jne. 

Napeilla suljettava tuubihuivi neidin itse valitsemilla napeilla näyttää lopulta tältä. Ja tuubi-malliin riitti huomattavasti vähemmän pituutta kuin pitkään huiviin. Silmukoita oli enimmäkseen 18 joka kerroksella. 

 Vakavampaa ilmettä ei valitettavasti ollut tarjolla. Eikä sen puoleen iloisempaakaan.
Valkoinen Keloa, tumma violetti ja värikäs lanka Tåpp tå-ta (jos se sinnepäinkään kirjoitettiin edes, ei jaksa tarkistaa).

6 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Hiljaa hyvää tulee, tästä on hyvä jatkaa! Meidän omat ei jaksaa keskittyä ollenkaan, sanovat suoraan että äiti Sinä voit tehdä sen!!!

Henni kirjoitti...

Ihana <3

Meillä juuri saman ikäinen tyttö aloitti vuosi sitten neulomisharrastuksen ja nyt kauluri ollut pari päivää tekeillä. Katsotaan kuinka kauan ottaa, että valmistuu ;) Tasaista jälkeä ainakin neuloo! Ei tiedä kumpi on neulonut minä vai hän. Taitavia on nuo pikkuisetkin!

Mun Tekemä kirjoitti...

Wau! Hieno huivi! :)

Hanna kirjoitti...

Kyllä tää on niin hieno et paree äiteen esitellä tyttären aikaansaannosta!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Siis Mieletön!! :) Ihan huippua Kerttu, olet taitava!! Ja aivan aiheesta äiti ylpeänä :)

-H

Anonyymi kirjoitti...

Ja jatkoa edelliseen, mä en oo edes tienny että tuon ikäiset voi osata neuloa :) Nimimerkillä, löytyy myöskin 6,5v tyttö, jonka äidillä ainakin on näiltä osin peukalo keskellä kämmentä :)