keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kummilapsille

Kummilasten äidit huomio,  lukeminen omalla vastuulla, voi aiheuttaa tylsyyttä perinteisen hypistelyn yhteydessä.

Marimekon Booboo-trikoo päätyi muutamien kummilasten lahjomuksiin. Tosin jäikin sitä vielä, kun näin pihisti käyttelin, että laitoin mustaa sekaan. 


Pienemmälle jäbälle t-paita Villi Viikinki-mallilla ja kalsareiksi Pitkät Jussit, molemmat koossa 92cm, vähän pidennettynä malleina, että käyttöikä olisi pitkä.  Molemmat kaavat Ottobre 6/2010. 

Isommalle pitkähihainen tuntemattomalla Ottobren kaavalla, ja lyhyet kalsarit OB 6/2010 Pikkumies-kaavalla. Näissä koko sellainen 116/122cm välimaasto.


Yhdelle neidille lähti tunika Taikametsä-kankaasta, maustettuna nyt tummanpunaisella. Jätin tällä kertaa hupun pois ja lisäsin eteen pitkän neppilistan tuomaan ilmettä. 


Muutamia ompeluksia lähempänä asuville on vielä keskenkin, mutta eiköhän nekin näy täällä aikanaan. Tänä vuonna osa kummilapsista tuli kuitattua kovilla ja litteillä paketeilla, ensivuonna ehkä taas toisin. Pitääkin laittaa muistiin, mitä lähti minnekin, niin voisin vuorovuosin heittää pehmeillä ja kovilla. Tai ehkä minä jonakin vuonna osaan oikeastikin aloittaa jo syyskuussa.

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Hihhih :)

ketunpesän hanna kirjoitti...

aivan hirmusti olet ommellut!!! ja miten ihania juttuja!!! olen vähän järkyttynyt...ja kade :D

oi että kun saisin ompeluvaihteen päälle minäkin-täältä inspiraatiota hakemassa.muutama puolivalmis odottaa... iloisia joulunodotuspäiviä sinne! :)

inka kirjoitti...

Isompi kummilapsi ainakin tykkäsi :) Paitaa ei ole vielä saanut pestä, kun on niin hyvä käytössä..Meillähän jouluaatto oli tänä vuonna vähän myöhässä, että ei kuitenkaan ihan oikeasta aatosta asti ole ollut päällä :)