tiistai 11. joulukuuta 2012

Purkkapinkit pallot

Pikainen bloggaus tästäkin kovan onnen paidasta kun kerran kuvatkin tuli räpsäistyä. Sitä se kuvaaminen nimenomaan on tässä pimeydessä. Vaikka en salamaa käytäkään. 


Eli  I-neiti sai paidan pinkistä Metsolan pallojoustiksesta. Nämä pallot pysyy nähtävästi valkoisina pesussa, mutta kangas on kyllä ohutta lirua. Tietysti vielä ensimmäisellä käyttökerralla neiti on ryöminyt tai kiivennyt ties missä, kun mahan kohdalla on joustiksen lenkit rumasti tarttuneet johonkin ja näkyvillä on tuollaisia vaaleita pitkiä lenkkejä. Ensiavuksi ne toki voi pujotella neulalla nurjalle puolelle, mutta meni paras ilo tästäkin paidasta noiden takia. Eli siis rymyävän lapsen, vaikka varmaan osuus kankaallakin kun on tuollaista lirua. Voi kun ottaisivat vanhempien pallojen kangaslaadun takaisin. 


Kaava on muokattu ensimmäisestä käteen osuvasta 98cm paidan kaavasta, ja se sattui olemaan Ottobren Hoops, eli se puhvihihainen t-paita-kaava. Kaula-aukosta tykkään, tuosta U-muodosta. Mutta kun en tehnyt ohjeen mukaisia hihoja, piti etumusta kaventaa reilusti hihojen korkeudelta.

1 kommentti:

Milla kirjoitti...

Kurjaa jos Metsola on vaihtanut laatua... :P Nuo lenkit voi kyllä ihan surutta leikata pois, ei lähde kangas purkumaan. :)