maanantai 3. syyskuuta 2012

Kärpässieni One piece


Maailmalle lähti menneellä viikolla tälläinen ihana unisex-jumpsuit, kiitokset vielä tilaajalle!  Toivotan mukavia leikkejä tässä jumpsuitissa!  

Tällä kertaa taas hitusen lökömpi malli, korotettu hupunetureuna, kaaritaskut ja pitkät resorit.

Niin ja esiintyihän yläkuvassa työhuoneeni uusi naulakkokin. Jo raksa-aikana, eli 4v sitten(?!!) Stemmasta mukaan lähtenyt, kauan kaapissa odottanut.  Tyähuoneeseen on tulee ostettua kaikkea iloista ja värikästä, joka kyllä 'uhkaavasti' leviää sitten ympäri muutakin taloa... niinkuin alla oleva lankakori, josta oli vaikea päättää laitanko sen työhuoneeseen vai lastenhuoneeseen.

 
Tämä 0,50e Rukan syyskirppikseltä, jossa oli taas mukavasti myyjiä ja myytävää.  Minun mukaani tarttui myös mm. Esla lasten potkukelkka ja dubloja.


5 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihana jumpsuit! Ja mahtavan värinen teline :)

Heidi kirjoitti...

Oikein ihana jumpsuit!
Minkälainen vetoketju sulla on tässä?

Katja kirjoitti...

Apua, mikä ihanuus tuo kärpässieni! Ja aina vieraillessa ihannoin sun tuotteliaisuutta... nim. tahtoo lisäaikaa käsitöiden teolle :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei olipa hyvä kun tulin vilkaisemaan! Kiitos, kiitos, kiitos tuosta jumpsuitista! Sekä tyttö että äiti ovat mielissän! :) Kaikille muillekin haluan mainostaa tuotteen huippulaatua ja mahdollisuutta tilata juuri omilla väriellä. Kiitos siis vielä, hienoa työtä Irinka!! :)

t. ulkomaalainen ;)

Unikuu kirjoitti...

hauskoja kaikki nää sun jumpsuitit. <3 ihanat taskut ja värit.