lauantai 8. syyskuuta 2012

Housuja raidoilla

Jokaiselle jotain samaa; nimittäin raitoja housuissa. Ja kaikki kuvat otettu vasta monien pesujen jälkeen...taisi olla siis tarvetta housuille ja lopputuloskin miellyttää käyttäjiä.


Pienempi neiti sai housut jämästä harmaata joustofroteeta. Leveyttä ei todellakaan ollut housujen vertaa, eikä oikein pituttakaan, mutta tulihan näistä. Ihanasti tuo mustavalkoinen yhdistyy harmaan ja minkä tahansa värillisen kaveriksi. 


Näissä raita on leveä suikale sivussa, että housut sopisivat edes hoikalle neidille. 

Eskarilainen sai mustat velourhousut pinkeillä vauhtiraidoilla. Trikoisen tere-nauhan idea suoraan lainattu Tosimummon blogista, kiitos tästä sinnepäin!


Kaava alunperin Ottobren Saimi mutta sitäkin pilkoin ja pidensin ja taskutkin tarvittiin. Pienin sai vaakaraitaa resorien muodossa. Kaava piirretty ystin lapsen päältä riistetyistä housuista, jo keväällä koossa 62/68, joten isonsin vielä kaavaa summassa.(Meille tullessa kannattaa siis miettiä mitä päälleen pukee, ei tainnut olla ainut vaate jonka vieraalta lainasin kaavanpiirtoa varten. Tai, no, saattoi oikeasti ollakin ensimmäinen, mutta tuskin viimeinen.)

 Raitaresori ja college paikallisesta kangaskaupasta Helminauhasta, ja resori on aikas lörppöä tavaraa. Samasta kaupasta hauska Roope Ankka-merkki, jossa on jotain hauskaa vanhaa tunnelmaa. Kauppias ei oikein tiennyt näiden merkkien ikää, harmi.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tosi hienoja housuja. Aivan mahtavat varsinkin nuo ensimmäiset.

onnekas kirjoitti...

Voi kuinka loistava idea jatkaa kangasta noissa ekoissa housuissa, on tosi hienot! Lopputulos on erittäin harkitun näköinen, ei yhtään sellainen että olisi ollut kangaslähtöinen syy taustalla ;)