perjantai 14. syyskuuta 2012

Moottoripyörähuppari


Irinkan työhuoneelta lähti viimeisten huppumekkojen mukaan myös reipas lime-musta huppari on noin kokoa 116cm. Kuva on tehty käyttäjän toiveen mukaan ja kuulostipa kelpaavan :DKangas on collegeksi ohutta ja hyvin joustavaa, lieblingstuckelta stenzo sweat- nimityksellä. Tykkään kankaasta tosi paljon, ja jopa itselleni tätä tilasin, mutta näyttää siltä että sitä paitaa saatte odotella.. Tuntuu siis tosi laadukkaalta ja napakalta kuitenkin.  Toivotaan että on käytössäkin sitä, miltä ensivaikutelma näyttää.


Kaava on oma piirtelys annettujen mittojen mukaan. Monesti on helpoin saada asiakkaalta mittoja valmiista sopivista vaatteista, ehkä sitten lisätään sovitusti vähän kasvunvaraa, mutta näin siis helpoin tehdä oikean kapea tai väljä malli. 

 
P.s. Oletteko huomanneet yläpalkissa, blogiotsikon alla olevan 'Virtuaalisen kangasvarasto'-linkin?  Siellä se on jo hetken aikaa roikkunut ja yritän päivittää parhaani mukaan. Sieltä näkee kangasvarastoni (lukuunottamatta aarteita/kankaita joista en vielä ole jotain tiettyä tehnyt) jos on tilaamassa jotain, voi miettiä olisiko sopivaa. Tokihan aina tilaankin tarpeen mukaan, mutta nopeammalla aikataululla saa tuotteen käyttöön näin.


5 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Hei!:) Blogissani sinua ja ihanan iloista blogiasi odottaa pieni tunnustus:)

irinka kirjoitti...

Hei Helmi! Kiitokset tunnustuksesta, yritänpä saada sen jaettua lähiaikoina (tosin myönnän että toisinaan jotain unohtuu, kun bloggaamiselle tuntuu muutenkin olevan aivan liian vähän aikaa.)

Ja kivannäköinen blogi sinullakin, jäin lukijaksi ja odottamaan uusia postauksia :)

Anonyymi kirjoitti...

todella todella mieluinen ü t. Jenni

Mun Tekemä kirjoitti...

Hurmaava huppari!

Anna kirjoitti...

Eksyin tänne kuuklelin kautta, hakusanalla, jota en enää muistakaan. Blogi jäi auki välilehteen, ja olen jo useamman kerran käynyt katsomassa niin tätä hupparia kuin muutamia haalareita. Todella raikkaita ja reippaita vaatteita!