tiistai 24. elokuuta 2010

Ompelus (tulevalle) kummipojalle

Blogataanpa tälläinenkin tekele, jonka pikaiseen ompelin tulevalle kummipojalle, kun olin muutakin postia lähettämässä samaan suuntaan. Kangas on ihanaa paksua joustofroteeta ja kaava taas mukailtu valmiista kaavasta (Ottobrestä), eikä se muistuta yhtään alkuperäistä haalaria. Hupun lisäsin toisesta ohjeesta, pitkät taitettavat resorit lahkeisiin ja hihoihin keksin itse (=muistin sellaiset jossain nähneeni) ja yhdistin kaavan osat niin, ettei sivuun tullut saumaa ja samalla puku kapeni aika paljonkin alkuperäisestä. Nuo Ottobret kun ainakin vuonna 2005 olivat vielä kamalan leveitä malleja, ja lehdet joita käytän ovat sieltä ajalta. Jo mallikuvasta näki, että vauva hukkuu pukuun, pitääkin koittaa jos muistaisin laittaa kuvan lehdestä tänne myöhemmin.  

Näyttää, että tuo Punahilkka-nauha tulee loppumaan ensitilassa, mutta saapahan tilata sitten lisää. On sitä oikeasti vielä pitkä pätkä, mutta se on kyllä ihanaa, kun sen valitsen näköjään joka paikkaan. Toivottavasti tuo ärtsy susi tekee nauhasta sopivan pojalle, eikö vain? Voisi heikompia pelottaa ihan.

Ja vielä: nyt taas kelpaa! Eilen meille kotiutui ihana hiljainen LG:n suoravetomoottorinen pyykkikone; tähän joku onnellinen hymiö! Kummasti mukava pestä pyykkiä kun linkoukset lisääntyi 400 kierrosta edelliseen verrattuna, ja rummun tilavuus kasvoi kahdella kilolla. Viikon tauko pyykin pesusta ei kyllä tosipuheessa juuri hetkauttanut, vaatetta riitti ja ei ollut ongelmaa keksiä tekemistä sille ajalle mikä muulloin pyykkäykseen menee...

p.s. pahoittelut taas surkeista kuvista, nappasin kuvat tositosi pikaiseen ennen postiin lähtöä ja tiesin jo silloin että on kiikunkaakun viitsiikö niitä julkaista.

3 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Kyllä Tuure ilahtuu! :))

Hilla kirjoitti...

Mulla olisi blogissa jotain sinulle... :)

irinka kirjoitti...

Wou, suurensuuret kiitokset Hilla! uskomatonta.