torstai 26. elokuuta 2010

Peltipurkkini ja tilaustyöt

Pitkästä aikaa kirpputorilta tarttui mukaan peltipurkki. Jonkinmoinen kokoelma niitä on kertynytkin, en taida uskaltaa enää samaan kasaan niitä kerätäkään. Noh, jokainen on käytössä, jos ei muussa niin lasten leikeissä.

Uusin aarre on litteä neliskanttinen ja todella hyväkuntoinen. Tunnustan välillä ostaneeni purkkeja kalliilla ja huonojakin, kun jonkinlainen mania oli päällä. Nyt mukaan lähtevät enää hyväkuntoiset, kauneimmat ja käyttökelpoiset.

Teille, jotka ette mielessänne pysty matkustamaan työhuoneeseeni, tiedoksi; täältä löytyy seinältä hylly,  joka pursuaa peltipurkkeja. Yhdestä löytyy tuotemerkit, yhdestä kuminauhaa, yhdestä valmiit tarranauhapalat, yhdestä kokomerkit, muutamasta sälää, yhdestä kyniä, yhdestä valmiita tuotteita ja lopuista ties mitä. Keittiössä on yksi purkki tiskiainepullon kotina, toinen keksirasiana ja kolmas korppujauhopurkkina.


Kuvissa näkyy myös tämän hetken ompelu-työllistäjistä vilaus. Jopas olikin mielenkiintoista virkistää muistia, ja askarrella pikkupojille juhlakravatteja kiiltävästä satiinista. Samasta kankaasta sävysävyyn on tekeillä sitten paljon muutakin tilauksesta, mutta ei niistä enempää nyt ainakaan.

6 kommenttia:

hanna-naa kirjoitti...

Mutta tuo purkki-innostushan kertoo vain siitä, että olet järjestyksen ihminen! :)

Unknown kirjoitti...

Niiiiin söpöjä kravatteja naapurin mielestä ;)

inka kirjoitti...

tuota keltaista, missä kravatit roikkuu, niin voisin kans tulla katsomaan :) pitkästä aikaa täällä kävin ja ihastelin kaikkea, norsuhelistimet tuolla alempana on tosi hienoja, melkein vois itellekin, vaikkei tarvikkaan :D

Miina kirjoitti...

Onko tuo keltainen missä kravatit roikkuu jokin naulakko? Ootko tehny ja mitä se on ? Mun korut vois kans tykätä jostain tommosesta kauniista jutusta missä ne sais roikkua.. Onko se joku mitä voi pistellä neulalla? :)

irinka kirjoitti...

Kiitos! :D

Tuo-keltainen-missä-kravatit-roikkuu on sitä sinistä styroksin sukulaista (finnofoam/vinnvoam/finnvoam tjsp.) ja se on päällystetty ikean kankaalla. Se tosiaan tekee tuossa ilmoitustaulun virkaa, joskus töitä tehdessä on hyvä pitää jotain kaavoja tmv. esillä mutta kuitenkin sivussa, niin pistelen ne tuohon. Ajattelin että en mitään rumaa halua. Ja isompi ehkä olisi ollut mulle hyvä, mutta tuollainen jämä pala nyt sattui vain olemaan ko. levyä.

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tarttui tarttui tuo peltipurkki-innostus. Meillä on aika paljon jo purkkeja, mutta ne ei tule edukseen, kun on eri paikoissa. Kiitos ideasta;)