sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Kamera lomailee

Tiukan blogitusputken jälkeen on taas ollut hiljaisia päivä, ja syyllinenkin tähän vakavaan poikkeumaan löytyy: Kamera, joka lähti etelänlomalle. Hyvä kyllä, että meiltäkin edes joku käy nauttimassa rantalomasta. Jospa siitä joku hiekanmuru tai auringon säteen heijastuma kantautuisi tänne pohjoisen kesäänkin.

On täällä tosipuheessa riittänyt paistetta, todisteeksi kelvannee viime kesänä istutettu Pioni, jonka ensimmäiset valtavat, komeat kukat on nyt ikuistettu kännykkäkameralla.

Lappiinkin ehdin minilomalle alkuviikosta. Metsien kätköistä löytyi useampikin vanha kämppä, yksi poromiesten käytössä oleva, toinen puoliksi sortunut ja kolmas josta ei ollut juuri mitään jäljellä. Mutta, mikä hauskinta kämppien seinissä oli tälläisiä:

Huomatkaa malliksi litistetty tölkki kojeen vieressä ja näitä puuhanneen yhdityksen nimi. Yhdistyksellä näyttää edelleen olevan vireää toimintaa, joten mukaan vaan sotaromua keräämään talkooleirille, voisi olla mielenkiintoinen kokemus sekin. Vieläköhän laittavat näitä litistimiä kämppien seinille?

Valmistajakin ko. käteville laitteille luki laatassa, ja ajattelimpa tilata muutaman meidänkin talon ulkoseinään kiinnitettäväksi. Panttia ei tosin tuon jälkeen taitaisi saada takaisin, ja puhelinnumeron suuuntakin oli mallia 9692 tsjp. Niin, että epäilen vastaisiko sieltä enää kukaan. Jostain syystä nämä oli minun mielestäni tosi hauskoja, ehkäpä nämä teille muille on peruskauraa ja tuttua kampetta.

Ja p.s. tiedättehän, miniloma=kaksi päivää kävelyä enimmäkseen suolla, ilman kunnon yöunia.

2 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Näin teidän kameraa, lähetti terkkuja. Aika ainutlaatuinen litistin mun mielestä, toimis varmasti pienemmässä ja suuremmassa taloudessa, mut luulen, että sedät jossain vaiheessa unohti tuotteen markkinoinnin....

irinka kirjoitti...

Joo, ei ole hyppinyt googlen laidassa silmille litistin-mainoksia, vaan saattaapa olla että ovat vasta tulollaan.