sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kangas-hankintoja

Blogataanpa välillä kasvavaa kangasvarastoa.  Kuukauden takaiselta IKEAn reissulta tarrttui jos jonkinlaista kangasta mukaan. Miten siellä taas olikin niin monta kaunista kuosia? Tällä kertaa hyllystä löytyi kaikkia, mitä olin etukäteen suunnitellut, ja tietysti vähän muutakin.  Muistan joskus suunnitelleeni kovasti tiettyjen kankaiden ostoa, ja kun ne on sitten kaikki puuttuneet hyllystä,on tullutkin kangasosasto halvaksi. Jotenkin sitä ei osaa äkkiä mieltyä mihinkään muuhun, kun jotain on kauan suunnitellut ja aikonut. No, siitä oppineena menin rohkeasti päin kangasosastoa, ja ihan meinasi hankinnat lähteä lapasesta. 

Lisänä kuvissa vielä aiemmin mainitsemani Marimekon Prinsessa Ruusunen-kangas, joka oli uusi tuttavuus minulle. Kuosi lienee melko vanha, ja jotenkin siitä tulee enemmän mieleen hämähäkit kuin prinsessat. No, kaunis se on, ja jotain siitä vielä tulee.

Keltaisesta tulee näillä näkymin pöytäliina, tosin ei tiedä mihin se siitä käytöstä joskus päätyy. Oranssi-mausteinen mustikkakangas päässee seinätauluksi, ja lopuista  voisi tulla sohvatyynyjä tai kaitaliina keittiöön. Vihreä-mausteinen mustikkakangas taas päätynee olohuoneen paneeliverhoiksi, jotta saan joskus vaihtelua nykyisiin. 

Lasten kangas, jota ihastelin jo kaverin seinällä lastentaulussa, on tarkoitus leikata ja ommella isomman neidin päiväpeitoksi. Ideasta kiitos isosiskolleni :)   Kangas on, kuten kuvasta näkyy ruttujen perusteella, ollut jo kovassa käytössä lasten telttana ja leikkipeittona. Kuosi on kyllä ihana, pirteä, raikas, reipas ja kaunis.

Ei kommentteja: