perjantai 9. heinäkuuta 2010

Päivitystä pitkästä aikaa

Hyvää Syntymäpäivää sulle toivottaa hän, ja lahjoittaa viisi sataa jätskiä... Tämän kakun myötä toivotettiin meillä hyvää Syntymäpäivää 4-vuotiaalle! Samalla nuket saivat uudet 'makuupussit', enimmäkseen kierrätysmateriaaleista tehtynä. Käyttöön pääsi mm. vanhat verhokankaat ja pari matalaksi kutistunutta trikoopaitaa. Vetoketjut on ostettu halvalla kierrätyskeskuksesta.

 
Kuvat puhukoon puolestaan valmistuneista trikoopipoista ja tilauksesta tehdyistä tyttöjen kesätakeista. Päällinen takeisssa on Tiritomista tilattua puuvillakangasta, sisus ja vetoketjut paikallisesta kangaskaupasta.  
 

7 kommenttia:

Anni & Lee kirjoitti...

Oih mikä kakku! haluan!

hanna-naa kirjoitti...

Herkullisia ompeluksia :)

Pirta kirjoitti...

Takki on aivan ihana, kaunis, pirteä, mitenkäs se litania sinua mukaillen menikään... Mikä kaava oli vaatturilla?

irinka kirjoitti...

Kaava on seuraavaa mallia; mitataan suurinpiirtein tärkeimpiä mittoja vaatteesta joka on yhteistuumin tilaajan kanssa todettu liian lyhyeksi ja leveäksi. Muutetaan mitat silmämääräisesti sopiviksi ja piirretään kaavaan suunnitellut levennykset, huput ja lisäpituudet hihoihin, jotta saadaan kuminauhakiristyksestä nätin näköinen ja että se lisää takin käyttöikää kun hiha ei jää heti lyhyeksi. Saa kopioida vapaasti!

Niin siis takkeja oli kaksi, toinen n.104/110 ja toinen noin 86. Niistä on kaavat tallessa, ja ne saa käydä piirtämässä, tai hakemassa lainaan :D

Leena kirjoitti...

Hei! Ysv-foorumin kautta tänne eksyin ja pakko kommentoida, että aivan ihana täytekakku! Niin herkullinen! :)

NorppaStiina kirjoitti...

Ihana tuo taäytekakku! Ja muutenkin ihania juttuja olet tehnyt. Tuo takki on kaunis. :)

irinka kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! Mukava kun kerrotte käynnistänne!