lauantai 3. kesäkuuta 2017

Jatkuva maaliskuu


Hei, vaan!  Jos varovaisesti yritän taas kurkkia tänne blogiinkin ja muistella vanhoja tekosiani kesäloman alun kunniaksi. Lasten lomahan se tänään alkoi, ei siis suinkaan minun.. no kouluaamuherätykset saa heittää hetkeksi tauolle, tai ainakin myöhäisemmäksi kesäkerhojen myötä. Kesältä tosin ei tunnu ainakaan ulkona, lunta sataa joka päivä ja lämpötila on sen mukainen. Jonkinlainen tavoite tälle lomalle on tehdä enimmäkseen mukavia asioita, sekä sisällä että ulkona. Ja saada projekteja kirjattua muistiin myös tänne blogin puolelle.


Tämän postauksen kuvat on melkoisen suoraan instagram-tililtäni, kas kätevä one drive ei olekaan enää niin kätevä win10 päivityksen ja koneen kaatuilun myötä, ja kuvien otto ja siirto koneelle piuhaa pitkin sisältää liian monta vaihetta.


Talven varalle edellisessäkin postauksessa esittelin villoja, ja valmistuihan niitä lisääkin talven aikana. Mm. yläkuvan neuletakki, se Loki-neule, joka on monessa blogissa tullut tutuksi, valmistui myös minulla viimein. Aloittelin jo mooonta vuotta sitten tekemään neuletakkia isommalle pojalle, mutta se valmistuikin vasta pikkuveljelle viime vuoden syksyllä.  Mummoiset napit nappasin mukaan kierrätyskeskuksesta.
Lapasia sain neuloa useammatkin, omille koululaisille tein pokemonpallo-lapasia, nuorimmalle aaltokuviolla samikset omien vanhojen kanssa.


Yhdet pokemonpallot tikuttelin myös koululaisten arpajaisiin, ja ihana oli nähdä lapasten saaja myöhemmin iloisena lapasistaan.

Talven myötä testasin myös luistinten suojien ompelua. Mallia otin kaupan pehmeistä suojista, ja lopputuloksena Marimekon markiisista vähän iloisemmat suojat kuin perus mustat KOHOt. Suojissa vahvikkeena nylon-nauhaa, ja yläreunoissa soivat kuminauhat.


Itselle sain pitkään aiottuani lopulta ommeltua talvikauden jumppia (=pelejä) varten kassin kengille ja juomapullolle. Päällinen kangaskapinan scubaa, nauhoina ja pohjana nahka-albertin nahkahousuja.


Sisus samaa Marimekon mansikkavuori-markiisia kuin luistinsuojissa, ja sisäpuolelle näpersin myös vetoketjutaskun ja tilanjakajan, jos ei juomapullo niin helposti enää pääsisi keikkaamaan. Onnistun nimittäin epäsäännöllisen säännöllisesti jättämään korkin huonosti kiinni, ja vesi on milloin auton lattialla, milloin pelikengissä..
 Sellaista, kiitos teille jotka edelleen roikutte mukana tai muuten löysitte taas itsenne täältä. Koitan taas palata pian!


Ei kommentteja: