sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Vaatetta mun 'vauvalle'

Välillä ihmettelen, että mitä nykyinen 4v on pitänyt päällään ollessaan noin 1-vuotias. (Pitäisi ehkä katsoa sen aikaisia blogipostauksia?)  Nimittäin nuorimmaisella ei meinaa olla tarpeeksi vaatteita, isoveljen vanhoja ei löydy kuin muutamia jemmasta, enkä niitä muista hävittäneenikään...hmm.. 


No bodypulaan tein muutamia lyhythihaisia bodyja kesää varten. Kokosin mieluisia jämäkankaita ja lopputulema oli kolme hauskaa bodya. Näiden myötä peitetikkikonekin tuli taas asteen tutummaksi ja tikki varmemmin sinne minne pitikin. Se kantinkääntäjä kyllä houkuttelee, kun ehtisi etsimään netistä ja tilaamaan. 


Huppari ja housut oli seuraavana listalla.  Hauskaa kun tämänkokoisiin vaatteisiin vielä löytyy hyvin kaapista kankaita.  


Kirkkaan lime joustofrotee taitaa olla Metsolan kangasta. 


College-housuihin kokeilin vinoa valenappilistaa. Nappeja oli kyllä vähän, mutta päällä ainakin näytti kaksi riittävän hyvin. Alempana olisi mennyt jo haaroihin piiloon, ylempänä ainakin tämän hupparin alle.  Nimimerkillä; laitoin ensin 'vain' kolme, muttä vähensin vielä kahteen. 


Seuraavaksi tarvittaisiin ehkä takki? ja lisää housuja.. ja ja kaikkea.

Ei kommentteja: