torstai 2. kesäkuuta 2016

Crossbody laukku

Siis kuinka kauan onkaan jo jonkinlaiset crossbody laukut olleet muotia, tai sellaisia jokaisen käytössä olevia?  Ja minä olen raahannut joko valtavaa lastentarvikelaukkua tai ranteessa roikotettavaa valkoista nahkalaukkua (joka taitaa enemmän harmaa olla tätä nykyä..) 


No, jonain iltana, sopivasti ennen seuraavan päivän kaupunkireissua muistin, että tosiaan, sellainenhan mun on pitänyt tehdä itsellenikin, kun tytöille jo hapsulaukut vastikään tein. Hain pihalta tuulettumasta Nahka Albertin mustat nahkahousut, ja leikkelin niistä mutu-tuntumalla laukun johon sopii lompakko ja puhelin, muttei muuta. Housut olin ostanut jokin aika sitten kirpputorilta juurikin tälläistä uusiokäyttöä ajatellen muutamalla eurolla. 

Vetoketju on joku jemmaus paikallisen liikkeen loppuunmyynnistä; tuollainen hailakan persikka tai vaaleanpunainen väriltään. Laitoin kontaktiliimalla väliin huopakerroksen tuomaan ryhtiä laukulle. Vuorikangas on Verson puodin Ruusuhuivi-trikoota.  Renkaat ja klipsi jemmattu jostain, ehkä mainos-avaimenperästä tuo klipsi ainakin, ja huolella säilötty, jotta nyt oli mistä ottaa.


Tykkäsin käyttää, ajoi asiansa, kukaan ei nauranut (heh heh). Vähän oli 'jotain-hukassa'-olo, kun kädet oli ennen ostoskassien kertymistä vähän aikaa tyhjät.. No ei olleet kauaa. 

Ei kommentteja: