tiistai 6. lokakuuta 2015

Lokakuu!


Paljon Onnea kummitytölle, tähti-heijastin loistakoon iltojen pimetessä! 


Pikainen pipo-ompelus juuri ennen lähtöä, niinkuin tapana on, Tupsunkin tein siitä ilosta että ko, neiti kulkee kouluun taksilla. Omatkin tahtoisi tupsuja, mutta pyöräkypärän alle ei sitten kuitenkaan sovi. Katsotaan asiaa kaikista paksuimpiin talvipipoihin uudestaan. 

Ompelut on kyllä edelleen hitaanlaisesti eteneviä, jotain on saanut ommella uudestaan ja uudestaan, ja vielä uudestaan. Kai se tekee kun keskittyminen on niin pätkittäistä, ehtii hyvä jos aloittaa kun pitää jo lopettaa. Isommalle neidille ompelin tarpeeseen rennon hupparin. Miehusta ( :D ) on vuoritettu, ja löytyypä sieltä vetoketjullinen sisätaskukin  kännykkää tmv. varten. 


Takana on alikeommeltu tähtönen tuomassa edes jotain piristettä tumman harmaaseen huppariin.
Keltainen ruusukangas ihanaa Babushkarosea Pehemiältä.

Muuten elämä rullailee alla olevaan malliin, aina on pienet jalat pystyssä jossain kuvan reunan ulkopuolella, tai mitä ikinä teenkin. Pikkujätkä oppi vastikään pyörähtämäänkin, hui kuinka aika juoksee.Tuota ihanaa kippoa kuvasin Instagrammia varten ihan itseksensä, mutta taisi tästä otoksesta tulla lopulta kaikista rakkkain  ♥

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huppari, harmi kun meillä asuu vain mekkotyttöjä. Sama tupsupulma, meillä on erikseen "pyhäpipoja" autokäyttöön tms ku äiskä niin tupsuista tykkää. Ne koulupipot tahtoo pyöriä ojanpohjia koulumatkat, niin ei taho tupsut kestääkään.

Valtavirrassa kirjoitti...

Onpas ihana tuo vika kuva! Ja soma tuo pipo. Voisin itsekin käyttää noin kivan näköistä pipoa :) Muutenkin sulla on täällä blogissa hienoja ompeluksia!

irinka kirjoitti...

Pitää tehdä mekkohuppareita? :D Olisko ne pitkiä huppareita vyötärökiristyksellä vai lyhyitä boleromaisia huppareita mekkojen kanssa pidettäväksi :o ?

irinka kirjoitti...

Kiitos! Ja tervetuloa kylään! Minä kävin taas kuolaamassa sun löytöjä, ja toivon että ehtisin taas kirppareita kiertämään itsekin.. Täällä nyt on vain muutama, mutta jos säännöllisesti kävisi, niin ehkä taas joskus osuisi se helmikin kohdalle! (niin kuin jo uudemman postauksen tuoli, eli kävinhän minä tosiaan pikaisesti!)