lauantai 29. marraskuuta 2014

Se on...vaaleanpunainen!!

Järkyttäisi jos ei naurattaisi ja ohikulkiessa hymyilyttäisi; meillä on vaaleanpunainen, siis barbie-nimistä värisävyä oleva keinutuoli olohuoneessa.  Miten tässä oikein näin pääsi käymään?    


Kun nuo Ikean verhot aikoinaan ripustin, katselin empien juuri vaaleanpunaisia palloja..mutta sai ne luvan olla olemassa. Kai ne petasivat paikkaa tulevalle keinutuolille :o


Pitkään jo olen etsinyt keinutuolia, mutta ehjiä ja hyvänmuotoisia ykslöitä on aika vähän liikenteessä. Tai ne on jo menneet kun minä ne löydän torista. Tai ne on -vain nouto ja eteläsuomessa. Tai hinta on jotain mitä ei uskalla näkemättä maksaa. Tai tai, tässä täsmäsi muut paitsi väri vähän nauratti, noo maalataaan tai maalautetaan joskus isona jos siltä tuntuu ja vakavammiksi aletaan. 


Kuvat on sitä mitä tälläisinä iltapäivinä saa, voitte ihailla lumista metsää ikkunan takana. 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Barbie ♡ ihana kiikku ja kaunis koti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kiikku ja ihana koti! <3

t. Jenni

irinka kirjoitti...

♥ Kiitokset teille kommenteista, ne ilahdutti!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, lunta! Onko vieläkin? Meilä pohjanmaalla pari kertaa käväissyt lumi maassa, mutta nyt on taas niin märkää ja synkkää, että Lappiin muutosta haaveilen.

irinka kirjoitti...

Hei anonyymi, kyllä, lunta on ja riittää, lisää tuntuu tulevan joka päivä, että melkein voisi runsaudesta valittaa kohta :D :P No ei, en valita, ihanan valoisaa ja kaunista, onneksi pakkaslukematkin vielä ihan mukavia!

Miina kirjoitti...

Hei tuohan on ihana!