perjantai 14. marraskuuta 2014

Pilkkua ja vinoraitaa tuttiketjuissa


Joskus hamstrasin tuttiketjutarvikkeita kun sattui sopivia kauniita vastaan tulemaan. Ihania mustia ja valkoisia pyöreitä klipsejä sekä kumirenkaita.  


Kumirenkaat sopii sekä tutteihin joissa on rengas että tutteihin joissa on sellainen pyöreä nuppi. Kumirenkaan saa venytettyä renkaan yli, ja se asettuu tiukasti kiinni, havainnekuviakin voisi ottaa, jos olisi tutteja talossa. No, ehkä niitä muutama voi löytyä lasten vanhoja, laitan sitten. 


Tuttiketjun pituus on turvallinen 25cm,johon sisältyy jo klipsi ja kumikin. 


Molempien värien kankaat puuvillaa, joka pesty kertaalleen 60 asteessa. 


Kuvien purkki on taas mummun vanha Kumela ♥

Kirppareillakin on taas tullut käytyä vähän säännöllisemmin, ja jotain on aina mukaankin tarttunut. Olen huomannut, että ennen tämäkin blogi sisälsi enemmänkin kirppislöytöjä, lankafiilistelyjä, pieniä sisustukseen liittyviä asioita jne. ja nyt aikalailla tulee postattua vain valmiita ompeluksia.. Pitäisiköhän ottaa pakkia ja palata höpisemään välillä muutakin? 


Retrokankaita tuntuu nykyään löytyvän huonosti ja harvakseltaan, tai sitten tosi kalliilla, mutta muutamia tyynyliinoiksi ommeltuja paloja, joiden kuntoon ja hintaan oli tyytyväinen, löysin vasta kierrätyskeskukseta.  Tekisi ehkä mieli tehdä tilkkutöitä näistä? 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ku ihania tuttinauhoja!! Mutta meiän vauvalta kait vois jo alkaa jättämään tutin pois, raukka. :) -Marja