perjantai 7. marraskuuta 2014

Joulua kohti jo!


Nyt ja kohtsillään vielä hyvinkin olis hyvä tilailla mahdollisia joululahjaompeluksia, jos sellaista meinaa!   Reilu 6 viikkoa jouluaattoon :O


Nämä kuparin tai kullanväriset vanhat tähtikupit oli pakko ottaa mukaan kierrätyskeskusta kiertäessä. Näistä tuli ihan lapsuus mieleen, kai meillä oli (on?) kotikotona samanlaisia.  Mieheltäkin kysyin tuleeko lapsuus mieleen ja hän heti oli messissä asian suhteen. No, eikö mitä, seuraavana päivänä piipahdin anoppilassa, niin siellähän näitä oli uunin reunalla, uups..


Puikkopussi vol.4 tjsp alkaa olla jo aika kehittynyt tapaus.  Taustakangas on erikseen ettei tikkaukset satu silmään ulkopuolella. 


Taas tarralokero ja erilevyisiä taskuja kahdessa eri korkeudessa.


Käärintämekanismikin parani monta pykälää, joten edellisen tilaajalle lupaan takuuseen tarvittaessa parantelua asian suhteen!  Joko heti, tai puikkopussin ympäryksen kasvaessa viiden vuoden päästä esim.


Tupsuja meillä tehdään tasaiseen tahtiin sitä mukaa kun minä neulon tai virkkaan. Näissä kun tytöt ei juuri apua tarvitse toisin kuin virkkaus ja neuleharjoittelussa, ja saavat kuitenkin koskea minun villalankoihini..

Tässä pipossa on fleecevuori, päällinen pehemiän tai majapuun kautta tilattua neulosta.  
 Kyllä, voin auttaa toteuttamaan osan joulupukin tuomisista tarvittaessa! 


Ei kommentteja: