torstai 16. tammikuuta 2014

Vauvojen toivelahjat?

Vauvat on usein vaatelahjojen saajia, raukat kun ei ymmärrä vielä että voisi toivoakin jotain, vaikka ipadia tai jotain. Mutta onneksi ne on niin pieniä että vaatteita on nopea ja hauska ommella,  jos kaikille merkkipäiviä viettäville aikuisille tekisi tätä tahtia lahjavaatetta, niin kankaanmenekkikin olis ihan toista...  ja palautekin voisi olla, tai jos suoraa palautetta ei kuulisikaan niin tuskin näkyisi päällä kaikkia ompelijan tai tilaajan maun mukaisia vaatekappaleita. 


Tällä kertaa tilauksesta yllä oleva ihana kaunis reipas Metsolan froteeta oleva mekkonen kokoa 62/68cm. (Jonka i-n pisteeksi tilaaja kuvitteli punaiset helmet! Ai herkku mikä yhdistelmä olisi!)   Malli on sukua Orelmalle, mutta itsehän sen piirtelin jonkun normi raglanin pohjalta, kun Orelmalla toki on tekijänoikeutensa ja kootkin alkaa vasta muistaakseni 86 tai 92 koosta.


Sitten pikaisesti sukuloimaan lähtiessä hjurautin raitaiset haalarihousut, omalla kaavalla nämäkin, koossa 68cm. 


Ja seuraavaan vauvataloon lähtiessä valmistui metsolan Apilasta body, jossa myös koko jotain 62 tai 68cm, Who knows?     


Kun siis tiedättekö, minulla on kahdessa minigripissä kaikki kokomerkit, ja niitä ei löydy m-i-s-t-ä-ä-n. Niih, en sitten saa laitettua senttimerkkejä vaatteiden niskaan niinkuin haluaisin. 

5 kommenttia:

Kukka kirjoitti...

Tuo siksak mekko on aivan herkullinen! <3

Satu kirjoitti...

Kauniita vaatteita!

Meillä mies kyllä yritti vanhemmilleen vihjata nuorimmaisen tarvitsevan iPadin ristiäislahjaksi syksyllä. Ei mennyt viesti perille, tuli mekkoja ja pesämunaa tilille!

irinka kirjoitti...

Kiitos Kukka!

Ja onpa kumma Satu, ehkä vihjaus ei ollut tarpeeksi selkeä :D Mutta ehkä te vanhempina voitte käyttää sen pesämunan nyt 'viisaasti'.

irinka kirjoitti...

Ja toki Satukin kiitos kehuista ja kommentoinnista!

onesa kirjoitti...

Hei! Ihania. Minkälaisia neppareita olet käyttänyt tuossa bodyssä? :)