maanantai 6. tammikuuta 2014

5 x jumpsuit

Irinkan työhuoneelta irtosi muutamakin jumpsuit tuossa joulun alla, mutta postauksia ei ole näkynyt, joten nyt tulee.  

Hannankankaasta tilatusta Paratiisin puutarhasta ihanaa ihanampi jumppis n. koossa 104, taikka pituutta taisi olla reilusti leveyteen nähden noin ainankin luulen..hmm ja klunks. 
 

Tätä tehdessä tuli sitten kerrattua myös väriympyrä ja sitä myöten valittiin tuo oranssi kantteihin, ja se saakin sinisen ihanasti hehkumaan sinistäkin sinisempänä.


Sitten pikkuruinen jumpsuit, noh kuitenkin 68/74cm suuruinen tumman ruskeasta velourista keltaisilla tähdillä.


Isompiakin on tullut tehtyä, mutta niiden kuvaaminen kunnolla on hankalaa (ja nähtävästi minulta puuttuu kunnianhimoisuus kuvaamisen suhteen, näillä mennään). Silmä on tottunut ylläolevien pienten muotoon, ja mittasuhteet jne on ihan erit noissa isommissa, niin kuvat on sitten mitä sattuu. Alla olevasta 130/140cm kokoisesta ei parempaa löytynyt julkaistavaksi. 


Hupussa kuitenkin Emelidesignin ihanaa pinkkiä appelsiinijoustista, muuten musta college, vetoketju taskut ja pinkin resorit ym tehosteen.

Mustasta velourista sitten valmistui jumpsuittinen koossa 110/116cm. Tässä turkoosia löytyy resorien ja kanttien lisäksi sekä hupun helikopterikankaasta että taskujen ja polvipaikkojen tähdistä. Ja vielä isompaa löytyy, kohta pitänee se omakin kaava piirtää :O !!
Tämä siis kokoa 140/150cm ja kankaana myös musta college. Mustavalkoinen Selian Puutarhapiilo on huippu kangas yhdistettynä mihin vain yksiväriseen kirkkaaseen, tässä taas pinkkiin, ja voisin vaikka omaksi ottaa, on kaunis ja raikas ja ja ja.Siinä jumpsuitit tällä erää.. josko sitä jossain vaiheessa sitten niitä muista valmistuneita. 

Ja tosiaan, Mukavaa ja Onnellista alkanutta uutta vuotta toivottelen jokaiselle lukijalle!

7 kommenttia:

Tanja K kirjoitti...

Tosi kivoja jumppiksia!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja väriyhdistelmiä! Inhoan jumppisten ompelemista, kaikki taskut ja vetskarit yms. mutta silti niitä pitää aina välillä ommella, lasteni suosikkivaatteita! Kröhöm, itsellänikin on yksi ja ymmärrän kyllä miksi lapsetki tykkää! Ite käytän vain salassa,on niin nolon näköinen. :)

HeiDu kirjoitti...

Voi veljet miten ihania, varsinkin tuo eka jumppi.<3

irinka kirjoitti...

Kiitos :D
Ehkä itsekin voisi tehdä tuollaisen salassa pidettävän, pitäisin aina kun mies on monta päivää töissä putkeen :DD

Iina kirjoitti...

Upeita jumppiksia ja oletpa ollut ahkera! :)

Unknown kirjoitti...

Tuo eka jumppis is the best ja sen omistajakin siitä niin mielissään! -H

Unknown kirjoitti...

Musta-turkoosi jumppis on meillä kovassa käytössä! Ihan lemppari ja kestänyt hyvin vilkkaalla pojalla!