perjantai 7. kesäkuuta 2013

Pallotakki


Jossain välissä keväisen kylmyyden aikoihin päätin ommella pikkujä(t)källe vielä uuden kevät takin.  Pällinen on Ikean puuvillaa, kuin myös sisuksen pallokuvioinen fleece on aikoinaan Ikeasta hamstrattua, rengasketju Royal-tuotteelta, ja se lienee se iin päällä oleva piste tässä takissa. 
 

Kaavan pohjana Ottobren kevään 2013 takkikaava, against the wind tai jotain sinnepäin. Resorin lisäsin helmaan ja lienenkö muutenkin muuttanut.


Vetoketjua en alkuun saanut tilattua, kerkisi kesäkin jo tulla, kun ei tuntunut muuta tilattavaa olevan, mutta kun sain pään auki siihen suuntaan niin Royalilta onkin viimeiaikoina tullut paketti jos toinenkin. Ääneen jo mietin jotta voisikohan sinne avata kestotilauksen ja ilmoittelisin vain aina mitä tämän viikon ensimmäiseen ja toiseen pakettiin haluaisin... *seuraavaa tilausta naputellessa*.

Linkki Royalille tuossa vasemmassa sivussa :)

1 kommentti:

Laura/NauravaNappi kirjoitti...

Kiva takki ja hauska nähdä samaa kangasta eri kohteissa. Itse tein siitä säkkituolin olkkariin/pojan leikkihuoneeseen :) http://nauravanappi.blogspot.fi/2013/05/huh-ihanaa-helletta.html Tuolla on kuvia :)