maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesävaatetta ja mintunvihreää


 Kesä tuli ihmeellisen ajoissa tännekin  (takatalvea kesä-heinäkuulle odottellessa) ja poikonen tarvitsi pikaiseen pari hellebodya. Toiseen pääsi kankaaksi hurmaava Kesäkekkonen limenvihreillä kanteilla.  


 Toiseen Metsolan Jeeppi-trikoo, automies (miten näin pieni jo voi olla autofani, vaikka autoja tasan tarkkaan ei ole tuputettu sen enempää kuin siskoilleensakaan??)  tykkäsi tästä ihan täysillä. Varmaan ensimmäinen kerta kun toi ilmi että jokin vaate on mieluinen, tästä se lähtee; vaatemaun kehittyminen.


Kevätjuhliin ompelin tilauksesta pirteän ja kauniin mekon. 


Malli on aika yksinkertainen, mutta tosi kiva, kolme reikää vierekkäin aavistuksen soikean pyörylän (mikä ilmaus!?) halkaisijalla.  


 Kangas asiakkaan itse ostamaa Eurokankaasta. Pinkki resori Metsolan.

Ja viimeisenä, kun tuli tuolla jossain aiemmissa kommenteissa luvattua, kuvasin teidänkin iloksi uuden ihanan karmean mintun(!!)vihreän puusänkyrohjakkeen. Tadaa. Nettikirpulla tarjosin siitä noin puolet hintapyynnöstä, ihan huvikseni, mutta myyjä totesi samalle minuutille, että myyty sillä hinnalla minulle, niin ei auttanut kuin hakea se pois...


Muut tyynyn päälliset itse ommeltuja, paitsi tuo päädyn mustavalkoinen vinoneliö-päällinen on Ikeasta.
Keltainen on Marimekon Satulaa, pallot Räsymattoa, mustavalkoinen siksak Metsolan neulosta ja mustavalkoraitainen Ikean kangasta, jota myös patjan päällinen. Toinen puoli raitatyynystä on Ikean mustavalkopallo-puuvillaa. 

Seinällä olevat kehykset hakee sisuksiinsa sopivaa kuvaa tuon oranssin kuluneen julisteen tilalle.. mistä niitä printtejä voisi selata ja ostaa? linkit ja vinkit tervetulleita.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kivoja ompeluksia taas ja hienohan tuo sohva on! Vastaava kelpaisi meillekin jos vaan jonnekin mahtuisi.

HeiDu kirjoitti...

Voi miten kiva mekko ja miten ihana tuo soffa!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ku tuo sohva on ihan herttaisen ihana, mulle kans! T. Se mintunvihreä anonyymiskä :)

Eeva kirjoitti...

Kekkosbody ja sohva, uuhh!! Hienoja. Ikean kangas näyttää kans tutulta. Olin mukana :) Oot kyllä taitava, jos asuttas lähempänä, voisit palkata (kahvipalkalla) minut viralliseksi tuotekuvaajaksi. Aattele mikä syy taas muuttaa tänne! :D