lauantai 15. kesäkuuta 2013

Helposti puettavat

 Sain mielenkiintoisen yhteydenoton erään pienen luustosairaan lapsen äidiltä. Lapselle oli toiveissa tehdä  erityisen helposti puettavia vaatteita ja tälläisiin päädyttiin. 


Kahdet housut kokoa 74cm, molemmat kokonaan toisesta sivusta nepeillä avattavat.  


Krrhm.. oli siis hyvä syy tilata Royal-tuotteelta nuo Prymin neppipihdit, joiden ostoa olen jo pitkään arponut. Vielä kun hankkisin kaikki mahdolliset leuat ja valikoiman neppejä ja sirkkoja ja ja.. niin kelpaisi laittaa neppiä kamppeisiin. KAMit on kyllä edelleen kivoja, värejäkin on valmiiksi paljon kaapissa, mutta ajattelin että nämä olisivat litteämmät joskus mahdollisesti kyljellään ollessa.


Vihreä joustis Metsolasta, vaalea turkoosi velour muistaakseni Liebeltä Itävallasta. 

Lisäksi jumpsuit, mutta kahdella pitkällä vetoketjulla ja vielä noilla käännettävillä hihan- ja lahkeensuilla.  


Tämä on aivan ihana!   Tälläinen pitäisi olla jokaisella vauvalla!


Kaava muokkaus omasta jumpstuitin kaavasta, toivottavasti ovat käytössä sitä mitä haettiin.6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ihana haalari!

Sormustimen Anni kirjoitti...

Ai kun ihania!

pikkupippuri kirjoitti...

Onpas kauniita vaatteita. Useinkaan ei tule ajatelleeksi, että pukeminenkin voi olla haaste <3.

Eeko kirjoitti...

Se tekee kuka osaa. Niiden insuliinihousujen kohdalla ajattelin että miten nerokkaat ovatkaan. Ja sitten nämä, yksilölliset, varta vasten jokin "ongelman" helpottamiseen ja vielä kaiken päälle komean näköistä ja laadukasta.

Tätä sivua näytän taas koulussa kun joku kysyy että "onko pakko tehdä ite" Johon aina vastaan että "On, pakko ei ole mutta SAAT tehdä sitä mitä tarvitset ja ikinä ei voi tietää mitä taitoa elämässään tarvitsee."

Täti Turkoosi kirjoitti...

Ihania vaatteita! Minä tilasin nepparipihdit kangastukusta samalla kun tilasin kasan kankaita, olivat mielestäni edulliset, (jos sillä nyt on merkitystä, mukana tuli erilaisia neppareita ja "leukoja")

irinka kirjoitti...

Oi, kiitos kommenteista! Meinaa taas blogihiljaisuus iskeä, ei ehdi eikä kykene edes muiden blogeja selaamaan.

Eekon kommentti sai minut ihan hiljaiseksi, että ihanko koulussa näyttää, ja minun, minun?! blogiani..huu. Kiitän kunniasta ja olen otettu :D

Ja totta tosiaan nykyisin vaikkapa vaatekaupoissa on vaikea käydä, tai ainakaan ostaa mitään. Helpommalla pääsee kun tekee itse, saa ainakin sitä mitä haluaa ja tarvii. Jos vaikkapa tarvitsee nilkkamittaiset keltaiset leggarit äkkiä mekolle kaveriksi, on paljon helpompi ja nopeampi tehdä ne kuin löytää kaupasta, jos sellaisia myynnissä missään onkaan.