lauantai 24. joulukuuta 2011

pukinkontista

 Pikkuhiljaa olen tekemisen myötä lahjomuksia kirjannut luonnoksiin, ja laskeskelin että jokainen on pakettinsa saanut kun tämän aattoillalle ajastan ilmestymään!

Mukavaa Joulunaikaa jokaiselle lukijalle! 

btw. Neidit olivat innoissaan kun tehtiin tupsut pipoihin.

Liian pitkän pöytäliinan reunasta ommeltu ruokalappu, kantattu tavallisella resorilla, lieneekö kovin käytännöllinen? Sievä ainakin. Siskolle salaiselta lähettäjältä lähtee mm. tälläiset lämpöiset kämmekkäät. Toivottavasti hän näillä jotain tekee...ajattelin kyllä itselle tehdä samanlaiset, kunhan joulukiireiltä ehdin. Voisi käyttää autolla ajaessa..tai sisällä palelukohtauksen iskiessä. Pitkän varren voi taittaa niin että sisus näkyy päällepäin, mutta kuvata en niin huomannut.


Kaava Ottobre 6/2011. Sisällä ohut polarfleece, päällä trikoo Hannan kankaasta.


Samaan paikkaan lähti myös mielestäni hiiieno tuttiketju. Väliin silitin tukikankaan ettei veny ja pauku, trikoota kun on. Samaa trikoota oli myös tuttiketjun saajan sekä isänsä pipo, jotka aiemmin mainitsin...joten sarjaan siis.


Klipsi ja kumiosa Nappikauppa Punahilkasta.


Yhdelle ykkös-vuotiaalle kummipojalle lähti tälläinen kypärälakki. Tähtikangas on velouria, sisäpuoli ja 'resori' merinovillainterlockia. Kaava on Ottobren ilmainen Lohikäärmelakki-kaava netistä, koko 46-48cm.


Kaverin lapselle body pikasurautuksena; koko n. 80 cm, kaava piirretty ottobren Baby basic-paidan yläosaa ja oman pojan bodya yhdistellen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ku oot aikaansaava ollu taas! Kaverin poika onnellisena leikkii tuossa lattialla uudessa hienossa bodyssaan, uudella hienolla autollaan! :) Lämpimät kiitokset muistamisesta! <3 rentoa loppuvuotta teille!!

Ida kirjoitti...

Hieno body ja söpö tuttiketju! Voi kunpa vielä jostain löytyisi tuota kangasta, niin söpöä kun on :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania! Aina tulee jälkikäteen vasta mieleen että oispa ollu kiva kuvata lahjat, varsinki ne mitkä ite tehny.. :) ehkä opin ens jouluksi.

-Jenni