lauantai 17. joulukuuta 2011

Kioskikissat vaatteina


Leena Rengon eli Pikkukiisken suunnittelema ihana kioskikissa-kangas on muutamien viime päivien aikana silppuuntunut lahjoiksi omille neidelle sekä aktiivipojalle (joksi vauvapoikanen on pikkuhiljaa muuntautumassa). Kangas Hannan kankaasta, tosi paksua tukevaa velouria, ihanaa ommella.


Ensin valmistui huppari-mekot. Kaava lähti dreamlandista, mutta muuta siitä ei jäänyt kuin raglan saumat ja etuosan kaulushalkio (johon ehkä pitäisi olla nappi, lisään jos sovituksen jälkeen siltä näyttää). Nämä siis paljastuvat kääreistään vasta aattona, joten toivotaan edelleen ettei blogi jää auki koneelle :D  


Housujen kaava edelleen vanha oma muokkaus, taas vähän venytettynä suuntaan jos toiseenkin.Isomman hupussa vuorena raitatrikoo, pienemmällä pallotrikoo.


 Haarassa on 'soikea' kappale tuomassa lisätilaa ja istuvuutta.  Housujen käyttöikää lisää pitkät resorit.


Kylläpäs muuten alkaa vilistä silmissä kun näitä kuvia tässä pyörittelee. Ihana kuosi silti <3

13 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kauniita vaatteita ja tosiaan, tuo kuosi on aivan ihanaa, mitä enemmän sitä katsoo!

kewa kirjoitti...

Aivan ihanat! Kyllä se pinkki sopii hyvin!!!

Meeri kirjoitti...

Ihanasti sopii tuo pinkki kyllä tuohon. Mullakin kioskikissamekko työn alla..

Mieli kirjoitti...

Ihania! :)

Mia kirjoitti...

Ihan mielettömän hienoja kaikki! :) Tytölle ajttelin kans tehdä hupparin tästä kioskikissasta!

Aatsipoppaa kirjoitti...

Ihania! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania vaatteita,hyviä väri yhdistelmiä.Itse en ole tehnyt ikinä haalareita kun tuo kanttaus pelottaa.Kuinka olet sen tehnyt kun ei tuo pyöreä pääosa mene yhtään kuprulle.Ihan loistavasti oot saanut tehtyä!! :)) -Lissu-

ketunpesän hanna kirjoitti...

siis niin ihanat...ja tuo kangas on kyllä suloista!

Ida kirjoitti...

Ihania vaatteita! Etenkin nuo mekot :)

Carovarium kirjoitti...

mietin samaa kuin anonyymi tuossa ylempänä, että ootko venyttänyt kanttausta haalariden olkaimien pyöreissä kohdissa? itse huomasin että ne ovat helpompia ommella jos venyttää, mutta olkaimet menee sitten lerpulle, eivätkä koskaan asetu nätisti :(

ihania vaatteita :)

pikkukiiski kirjoitti...

Mä mietin kans että uskaltaisinko kokeilla yhdistää pinkkiä tuohon kun tein kaverin tytölle mekkoa mut sit päädyin kuitenkin keltaiseen mut olis vaan pitänyt! Ihanasti sopii :)

irinka kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Tykkään kans, tuo pinkki on tosi reipas keltaisen kanssa.

Ja kanttauksesta; Leikkaan resorista 3-4 cm levyistä suikaletta, jonka ompelen oikea puoli vaatteen nurjaa puolta vasten saumurilla. Sitten käännän resorin oikealle puolelle niin et reuna taittuu piiloon ja tikkaan päältä koneen jousto-ompeleella.

Oon venyttänyt noissa päissä kyllä, mutta yrittänyt tuolla suoralla pätkällä ennen tiukinta kaarta olla venyttämättä. Siinä jos venyttää niin vetää koko olkaimen kiemuralle. Sit taas enemmän venytystä kaula-aukon keskellä ja kainaloiden keskellä.

Carovarium kirjoitti...

ok kiitos neuvoista :) kokeillaan!