torstai 31. maaliskuuta 2011

Sarvista ja Wave Blanket

Nyt riittää ikean värikkäiden lastenmukien kaatuilu; kirppareilta viimeisen vuoden aikana on mukaan lähtenyt muutamia Sarviksen punaisia 2dl mukeja, joita olen kaivannut saada lisää ulkonäkönsä ja käytännöllisyyden takia.
No satuin sitten ruokakaupassani törmäämään hyyyyyvin saman näköisiin mukeihin kauniin keväisen värisenä, joten pakko oli ostaa viimeiset kolme parempaan kotiin. Väittäisin että malli on sama, takuuseen en mene, mutta minun puusilmäni ei eroa ole vielä löytänyt. Kahvikupin nimellä näitä myytiin, ovat siis pienempiä kuin ne mahdottoman isot mukit.
Punaiset ovat aitoja vanhoja Sarviksia ja limet uusia Hammar Plastin merkillä varustettuja.  Kuvat taas valehtelevat, oikeasti lime on raikkaampi, eikä tuollainen valju pastelli.

Toinen bloggauksen aihe sitten, hmm...taas jotain, minkä onnistumisesta en ole aivan varma. Wave Blanket-ohjeella tehty peitto sekalaisista villalangoista. Peiton koko ei huimaa päätä, mutta vaunu/kaukalo-peitoksi sen jollekin vauvalle kuvittelinkin tekeväni. Harkitsen vielä laittaisinko jonkun taustakankaan kiinteästi, kun puikkovalinta saattoi osua vähän yläkanttiin. Ja osa langoista oli selvästi toisia ohuempia. Noh, aikas ihana kumminkin, vähän syksyinen, vähän jotain muutakin...ja tehty ilman uusia lankaostoksia!  

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä käskee tilaamaan lisää nuita mukeja!:) munki lemppareita. onneks en oo niitä ikean mukeja ostanu, kaikki vaan moittineet..

Minä oon kyllä ahkera lukija, mutta kommenttien kirjotuksessa saisin todellaki petrata! Itse jos joskus oisin blogia pistämässä niin ne kommentit..

Anonyymi kirjoitti...

Siis Jenni se täälä kirjoittelee anonyymisti :)