keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Tuunattu äp-makuupussi

Niin sitten taas minäkin, muiden perässä. Tuunasin vuoden 2006 äitiyspakkausmakuupussin uuteen kuosiin, ja kas, sitähän voisi vaikka käyttääkin joskus. Tähän asti kuosi oli beigepohjainen, kuviona jotain haaleita nalleja ja ruutuviivoja, muistaakseni, minä kun unohdin sen samantien enkä tarkoituksellakaan halunnut siitä kuvaa... Hyvää oli se, että vetoketju ym. ovat valkoiset, eikä mitkään mintunvihreät.


Marimekon kangas oli valmiina kaapissa, tosin kahdessa osassa, mikä kyllä harmitti. Harkitsin jo uuteen kankaaseen investointia, mutta järki voitti ja sain taas kangaspinoa vähän pienemmäksi. Terenauha yrittää naamioida tyhmää kuvion vaihtoa, ja sisäpuolelle taas piti saada tunnisteet kuosikankaasta tulevia vuosikymmeniä(?!) varten. Toteutin koko pussin neulaamalla reunat kohdilleen ja tikkaamalla päältä.

7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

ei hassumpi!!

pitäistä munki tehä tuommonen? paitsi etten tiiä mihin sitä makuupussia oikeasti käytetään. pitäis olla oma piha tai parveke.

irinka kirjoitti...

Jos lisäis vielä ne turvavyöreiät, ni käyttäis kaukalopussina? Sopisko Marde vielä? Ite vähä sitäki suunnittelin, mut laitan sitte jälkeenpäin, jos tuntuu että siihen käyttöön tarvii joskus.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään! ei kyl oo ollu itelläkään käytössä nämä makuupussit (?) :)

Anonyymi Jenni :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kangas! Eiks tuota käytetä unipussina, ku laps nukkuu talvella rattaissa päiväunia. Hämärä muistikuva. Ihmettelin ku aloin lukee, että onko äitiyspakkauksessa muka nykyää noin hienoja kuoseja. Sit tajusin :) -Eeva

tinttara kirjoitti...

Täälläki on suunniteltu moista tuunausta jo muutaman vuojen...jokohan nyt sais intoa siihen!

Pirta kirjoitti...

Ihana! Tykkään ku laitat mukavasti kankaan tekijaän esiin. Taidetta käsillä.Tekisin tuollaisen, jos osaisin. Neuvokaa sisaret...

Lilli kirjoitti...

Hurja ero kohtuullisella vaivalla! Taidan itsekin tehdä saman tulevaa kesävauvaa varten, kunhan löytyy joku kiva kangas =)