torstai 25. marraskuuta 2010

Ostin sitten akryylilankaa

Ja pitkästä aikaa tartuin taas puuvillalankaan ja neuloin pikaisesti tiskirätin kolminkertaisella langalla. Rätti saa kuitenkin heti kohta uuden kodin, ja toivottavasti pääsee käyttöön :D  

Tosiaan, niinhän siinä kävi, kuten otsikko sanoo. Lämpimän oranssi-väri olkoon syyllinen tähän hairahdukseen. Suurin osa tuosta ihanan näköisestä mohairista on siis akryyliä, loput sentään mohairia. Ja toiveissa siis että muuntautuvat huiveiksi ennen joulua. Oikeastihan välttelen tekokuituja, kun ne ei millään voita oikeita pehmoisia materiaaleja, mutta nämä jotenkin eksyivät kotiin asti. Voihan nyppy siis.
Kuvassa mukana taas yksi kerä Oliivin-vihreää Katia Peru lankaa, josta tulossa paidan kaveriksi vielä pipo miehelle. Paidasta jäi jämiä, muttei ihan kokonaisen pipon vertaa, huoh. Joten lankakauppaan piti taas lähteä. En raskinut tilata yhtä kerää enää netistä, kun tiesin että tuota saa täältäkin Taitoneulasta. Erä ei tietenkään ole sama, mutta teen sitten vaikka väärän sävyisen joustimen pipoon, jolloin pientä sävyeroa tuskin huomaa.

Blogataanpa vielä uusin kirpparilöytökin, uusin isompi ainakin. Eli hauska rohjo vanhahko arkku muutti meille samalta luottokirpparilta kuin kaikki muukin.

Toivottavasti tämä kuva on se ennen-kuva, sillä toivon joskus ehtiväni tekemään tuolle värille jotain. Mitään vastaavaa tai edes sinnepäin punaista meiltä ei löydy, joten vierastan tuota aikalailla.Toisaalta haaveissa on löytää jostain puusohva aulaan, kulman taakse arkusta, ja haaveilen että sohva tulisi olemaan sellainen kiiltävän petrooli/tumma turkoosi, jolloin tuo saatatisi olla hauska kaveri sellaiselle. Noh, aika näyttää, joskus ehkä luvassa niitä jälkeen-kuvia. Arkku siis säilöö tällä hetkellä polttopuita, mutta noh, olisihan se aikas ihana myös vaikka lankojen säilytykseen...

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Ihana arkku! Mulle mulle mulle! <3

Miina kirjoitti...

Meille sopis tuo värikin ehkä. Jospa joulupukki mulle kantais tuon niska vääränä. :D Ei vainenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Muhkea arkku, kertakaikkiaan!
Kivan värisiä lankoja, t. Pirta

Anonyymi kirjoitti...

Ihana on kyllä tuo arkku! :)

t.Jenni