keskiviikko 14. tammikuuta 2015

A niin kuin ananas!


Joulun alla piti saada jotain uutta kangasta omien lasten lahjoihin, kun varastoissa olevat on mukamas niin tuttuja, että ne ei kelvanneet (minulle).. Käpysen nettikauppa myi muuttomyynnissä edullisesti Ananas digiprintti-trikoota, johon ihastuin! 


Ja tehokkaasti se tuli käytettyäkin, jäiköhän yhtään ehjää ananasta jäljelle. 

Ensimmäinen ja selkein suunnitelma oli tokaluokkalaiselle 'lepakko'paita. 


Toinen leggarit, leggaripuutteiselle eskarilaiselle. 


Ja pitihän eskarilaisellekin paita toteuttaa, tällä hetkellä hupparit on in, mutta mekkomaisempia piilottelen kun jostain syystä ne  jäävät neidillä aina toppahousujen päälle helmoineen, ja nämä pakkaset, you now.  Ananasta löytyy hupun sisältä ja eteen applikoin yhden koristeeksi.


Legginsit, siis kalsarit, tein molemmille myös Käpyseltä tulleesta sinipohjaisesta pupu-trikoosta. Joka kylläkin otti heti nukkaan pintaansa, mutta muuten on ihanan tuntoista, ja kelpasi kuosina molemmille käyttöön. 


Ja, ja, vielä yhteen vaatteeseen riitti vähän ananasta, mutta siitä ehkä myöhemmin, kun kuvien kanssa on vähän niin ja näin...vaate kun oli  minulle itselleni :D 

Hauskinta näiden tekemisessä oli se, että nämä on ommeltu melkein kokonaan ihan lasten silmien alla päivänvalossa, mutta ihanaiset on niin tottuneet että jotain minä joka välissä ompelen niin ei kukaan kysellyt mitä teen vaikka huoneessä vähän väliä pyörähtivätkin jotain kysymässä, hakemassa ja haluamassa. :D  Toki vähän piilottelinkin ja pidin mahdollisuuksien mukaan vaatekappaleita tehdessä nurinpäin, että ei kuviot niin paistaisi vääriin silmiin, olipas hauskaa! Ei kommentteja: