perjantai 12. syyskuuta 2014

Poika hukassa

Meillekin kotiutui pätkä kadonnutta Hukan perintöä, niiin suloista kangasta!  Tätä ostaisin samantien lisää, mutta kuosi oli yksittäinen Tuike-projektin erä, joka myytiin hetkessä loppuun.


3-vuotias ihastui täysin ja 'tilasi' samantien pipon. No minä tein tarpeeseen myös aluspaidan. Ja samalla perjantai-illan pikasurautus-fiiliksellä toteutin myös aikaa sitten luvatun 'pelipaidan'. Oranssi, musta ja kolmonen oli pojan omat vaatimukset pelipaidalle. Viimepostauksen vauvanhousujen perästä leikkelin samanlaiset joustofarkut myös omalle nuorimmalle. Tähdet polviin ja resoria lahkeisiin ja vyötärölle.


Oikeastaan hauskaa ja tosi mielenkiintoista, kun meidän vauva mukamas itse valitsee ja kertoo millaisia vaatteita haluaa.   Onneksi lähes kaikki  muukin kelpaa vielä pienellä suostuttelulla, kauppaamisella ja johdattelulla. 


7 kommenttia:

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

Tuo hukka on ihanaa. Varsinkin oranssilla resorilla. Ja niin iloinen pikkumies :) Kivaa kun tenavat lähtevät suunnitteluun mukaan!

BS kirjoitti...

Hei, Onko tuo Marimekko-kuosinen lamppu ostettu valmiina vai tuunattu? :)

irinka kirjoitti...

Kiitos, Epäonninen puutarhuri!

BS: Itse on tuunattu. Jalan löysin kierrätyskeskuksesta, kuten varjostimenkin. Jalan maalasin, se oli alunperin puunvärinen ja siinä oli iso rimpsuinen varjostin, jonka jätin kierrätykseen samantien. Tästä yksinkertaisemman muotoisesta varjostimesta revin vanhan kankaan irti ja liimasin tilalle tuon Räsymatto-puuvillan.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään :) meidänkin lapset tykkää pelipaidoista, pitäs vaan olla sitä oikeaa pelipaitakangasta. Anni

BS kirjoitti...

Uusi lamppu on hakusessa, tämä inspiroi! :)

Miina kirjoitti...

Sööttejä vaatteita ja söötti poika :) Terkkuja!

irinka kirjoitti...

Kiitosket kommentoinnista! Meillä onneksi vielä kelpaa näin feikit-pelipaidat :D

Ja BS, onpahan ainoa lajiaan, kun on itse tuunattu malli!

Terveiset välitetty ja kävin tosiaan kuolaamassa jo sitä Miinan paperivarjostintakin!