tiistai 9. syyskuuta 2014

Housut jalkaan

Syysflunssan riemussa on mennyt lähipäivät ja hiljaisena pysynyt blogi sunnitelmista huolimatta. Potkurin (huutokauppa-ostos joka kaipaa suojaa pintaansa) tuunaus on toisaalla kesken ja vinotpinot syyspipoja on lähtenyt lähemmäs ja kauemmas. 


Kamera kävi reissussa ilman minua, joten osa näistä kurjista kuvista on hätäiseen ja hämärässäkin vielä kännykällä otettuja, mutta olkoot. 

Pikkupiltin kukkakankaista lähti setti lahjaksi; leggarit ja pipo.  Pipo on joustofroteeta trikoovuorella, leggarit trikoota.  Aikas kesäisiä on kankaat, mutta herkullisia silti. Vihreä on reipas ruohonvihreä ja keltainen taas sellainen aika kylmä ja vaalea sävy.  Molempia pitäisi päivittää tuonne kangasvarastoon, niistä nimittäin voisi tulla jotain teillekin!? 


Yhdelle kummipojalle läksi sinistä trikoota olevat housut. 


Nämä kuulemma oli puettu päiväkodissa nurinpäin päälle...hmm.. mikä ettei, taskujen kangasta varmaan näkyi enemmän niin? Mutta ehkä taskujen käyttö oli kuitenkin vähän haastavaa? Vai oliko työnjälki nurjalla vain liian siistiä?


Viimeisenä pikkuruiset (62cm)  housut tähtipolvilla lähipiirin vauvalle. Kangas on Kangastukun pehmeää ja reilusti joustavaa joustofarkkua. 


Resorit harmaata pertsaa, että yhdistely jonkun värikkään bodyn kanssa kävisi helpommin.  Ja moni teistä huomaakin mistä blogista on tähtipolvi-idea vohkittu...  Ihanista Karkeloista!

Ei kommentteja: