torstai 1. toukokuuta 2014

Hauskaa vappua!

Tänäkin vuonna koululaisen naamiaisasu oli äitin tekemä.  Ensivuonna tarvitaankin sitten kaksi, joten pitää vähän aiemmin aloittaa perinteinen viimetipassa tekeminen.


Ekaluokkalainen lukee paljon aku ankkaa, ja toivekin oli sitten sieltä. Karhukoplalainen oli kohtuu helppo toteuttaa, kankaat kaapeista, kaavat jotain peruskaavoja kansiosta. Numero-kyltti on applikoitu. Lippalakin kaava summassa sommiteltu kankaan paloista ja päätä mittaillen.


Housukangasta oli just sen verran että tuli tuollaiset vähän pienen oloiset, mutta ihan päälle menevät housut. Ja K:n lempiväri taitaa olla sininen, niin luulen että housut tulee käyttöön muutenkin, pienestä koosta huolimatta. 

Tähän voitte kuvitella vielä kuvan munkeista ja ilmapalloista ja serpentiineistä ja simasta ja keväästä, ja sen myötä toivottelen  mukavaa vappua kaikille! 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulin tästä ja näyttää kyllä niin huipulta!! :)
-P

Linda kirjoitti...

Wau!! :)

Tiia N kirjoitti...

Hieno karhukoplalainen. :)

nina kirjoitti...

Mielettömän hieno ja hauska :) Mukavaa viikonloppua teille :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivan yksinkertainen asu. Ja tykkään naamiasispuvuista, jotka on oikeita vaatteita eikä mitään tekokuituhörsylää, joka repeää ensimmäisestä aivastuksesta. Meidän ekaluokkalainen hyväksyy päälleen vain housut, jotka on niin kittanat että on melkein pienet. :)

Anonyymi kirjoitti...

samanlaiset posket ku meijän Leevillä <3