perjantai 2. toukokuuta 2014

Box bag Muijasta


Mitäs ne teini-ikäiset kummitytöt haluaa synttärilahjaksi?  Päätettiin mennä rahan voimalla (ei kovin runsaalla), mutta sitten viimehetkellä taas tuli se -jotain ommeltuakin pitää olla-tunne, ja selailin hetken epätoivoisena nettiä etsien ideoita. Pipoja ja lapasia ollaan jo viimevuosina viety useamman kerran, ja on näkyneet käytössäkin :),  niin koitin jotain muuta keksiä tällä kertaa.   

Ja tosiaan törmäsin laatikkomaiseen ommeltuun 'pussukkaan', jollaista olen suunnitellut kokeilevani, mutta vielä se on jäänyt. Box bag on kai englanniksi kutsumanimi, ja löysinkin nopeasti englannin kielisen ohjeen tapaisen muutenkin inspiroivasta blogista: LOVE LAUGH SEW

Sisällä Ikean lintukangasta, päällinen muijaa, ja surkia vie, jonkun ajatuskatkoksen takia tuo merkki tuli eri päähän koteloa kuin luulin sen laittavani. Taas näki ettei kannata 'nopeasti tekaista' yhtään mitään, vaan ajatukset olisi suotava olla mukana. 


Hasuska ja helpohko tuo oli kuitenkin tehdä, ja tuotahan voi käyttää joko kynäkotelona tai vaikka toilettipussina kun koko on aika reilu. 

Ei kommentteja: