maanantai 31. maaliskuuta 2014

Sinipunainen one piece


Vastavalmistunut jumpasensuide; Sinistä ja punaista ja samantien rei'illä koko puku. Kaaheeta!


Pikku kamulle ommeltu uusi 'peli'jumpsuit, kuten kohta kolmeveen oma tilaus kuulemma kuului. 


Viillot on leikelty collegeen ja alle ommeltu punainen kangas irtirevittävän tukikankaan avulla. Tekniikka lienee jonkinlainen versio alikeompelusta, mitä toki voisi tehdä 'siistimminkin' applikoinnin tapaan. Taas yksi asia jota olisi hauska kokeilla, kun vaan olisi sitä ylimääräistä aikaa, joka vielä osuisi samaan hetkeen inspiraation ja ompeluinnostuksen kanssa. 


 Tein jopa testejä kuinka ko. kangas käyttäytyy, ja jotta että millä tikillä nuo reikien ympärykset kannattaa ommella. Päädyin siksakkiin, ettei rispantuminen pääsisi kovin helpolla ompeleesta yli.  


Kankaat on tapani mukaan pesty ennen ompelua, mutta pukua en kuitenkaan pessyt ennen kuvaamista ja luovutusta asiakkaalle. Pesutestien perusteella nimittäin nuo reunat rullaantuu ja rispaantuu ensimmäisessä pesussa vielä kivemmmiksi kuin näissä kuvissa. 


Ihanan räyhäkkä haalari!
3 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Ärtsy! :)

irinka kirjoitti...

Niimpä, meinasin kirjottaa että tassu tiikerin raapaisee, ku koko ajan se tuli mieleen nuista viilloista, mutta piti sitten googlailla että mistä ne sanat tule Ja enhän minä sitä biisiä edes tiennyt eikä ollut ihan minun makuun, niin jäi sitten kirjoittamatta :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kyllä tykätty pelijumpsuitti! :-) räyhäkkä tosiaan! Kiitos!!