tiistai 17. heinäkuuta 2012

Imetysmekko ja bambi-huppari Metsolan orava-kankaasta ompelin itselleni imetysmekon. Kaavan tapaista piirtelin Boobin imetystopista ja jatkoin ja levensin helmaa. Mekko on ihan käytettävä, tosin parantamisen varaakin toki löytyis. 

 Imetysluukku on vaakatasossa rinnan alla ja alempi kappale nousee kainaloihin asti toisen kappaleen alla. Yläkappaleen alareunassa on musta resori. Myös kanttaukset on tehty resorilla.


Eskariin lähtijälle tein 'tilauksesta' bambipaidan. Kaavaksi valikoitui uusimman Ottobren 4/2012 vetoketjuhuppari. Piirtelin B-mitoituksen kaavat, mutta mittailun jälkeen kuitenkin levensin vähän kappaleita, joten lopputulos on Ottobren kahden hupparin välimaastosta. Mittailin siis vielä sitä leveämpääkin kaavaa, ja tämä jäi sitä kapeammaksi ympärykseltään. Koko 116cm. 


Kangas Royal-tuotteelta. Musta-harmaat pallot Harjun neuleen trikoota ja musta resori muistaakseni Hannan Kangas.


Tämä oli vaikea kuvata (tahtoo uuden kameran, nykyinen on jo  vaaaaaanha ja linssinluukut jumii laukkuun vuotaneen pillimehun takia..nolo), mutta johtui ehkä siitäkin että koko huppari ei oikein miellytä omaa silmää kankaan takia.


Ei kommentteja: