maanantai 30. tammikuuta 2012

Ykköspalkinto lähtee tästä

Arpajaisten ykköspalkinnoksi tein Markkalle raglanhihaisen hupparin koossa 98cm. Kangas on myllymuksujen joustofroteeta, jonka laadusta täytyy todeta, ettei ole niitä lemppareitani; turhan ohutta ommeltavaa ja helposti lähtee lankalenkkejä. Toisaalta taas käytössä mukavan pehmeää ja joustavaa. 


Ja ei, en ole venyttänyt tuota toista etukappaletta noin pitkäksi, että kohdistus menee päin prinkkalaa, vaan se kuvio kankaan reunassa meni nooooin paljon kieroon. Arvatkaas harmittiko ja harmittaako edelleen, kun piti just reunasta tuo etukappale ottaakin. Onneksi tuo ei mielestäni oikeasti erotu noin paljon kuin tuossa kuvassa, kun paita on oikein suoraksi aseteltu. Pahoittelut saajalle ja murmur myllymuksuille tai niiden kankaan tekijälle. 


Kaava lähti koon 104 more greystä, huppu muokattu jostain kaavakansiosta löytyvästä hupusta.


Taskut tein taas itselleni uudella tavalla.
Resori Hannan Kankaasta. Vetoketjun yläreunasta tuli hieman sovellettu noiden kanttien kanssa. Ja heti kun tämä oli valmistunut, tuli aiheesta puhetta OE:ssa, ja opinkin jo sieltä paremman tavan tehdä tämäkin kohta.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Wow!
Kelpais tännekin :)

Markka kirjoitti...

Aivan mahtava! Kiitos tuhannesti! En mää edes tuosta kuvasta tajunnut mitä virhettä tarkoitit. :D Todella hieno ja taatusti käyttäjälleen mieleinen on!!!

KiKiDuu kirjoitti...

Ihana huppari! Enkä ees aluks tajunnu tota kohfistusta ennen kun luin! :) Ihanana raikkaat värit!

Markka kirjoitti...

Huppari saapui ja poika (ja äiti) ihastui ikihyväksi! Paita piti saada yöksikin kainaloon ja se kiikutettiin sängystä herätessä alakertaan ja heti piti saada päälle. :D Kiitos vielä kerran!

irinka kirjoitti...

:DD Ihanaa että huppari on mieleinen, kylläpäs tuli hyvä mieli vielä Markan viimeisestä kommentista!