maanantai 16. tammikuuta 2012

Ja voittaja on....

Arvonta on suoritettu. 


Kiitos kaikille osallistuneille, teitä oli ihan hurjan paljon!  

Lukijoiden määräkin kipusi melkein sataan :O Tervetuloa kaikki uudet lukijat!
On tosi mukava lukea kommentteja ja  löytää uusia inspiroivia blogeja kommentoijien takaa. Mukavaa nähdä ketkä tutut tai puolitutut virtuaalimaailmastakin käyvät blogiani lukemassa. Eli ehdottomasti tulen uudenkin arvonnan kevään aikana järjestämään :)

Kiitokset myös kommenteista ja ehdotuksista liittyen lastenvaatemallistoon, lisää saa laittaa; toiveita ihanista kankaista ja malleista! Yksilölliset tilaustyöt ovat tervetulleita!

Ja arvonnan voittajaksi päätyi  True Random Numberin avustuksella arpa numero.......152, joka oli...

..Markka!!! kommentillaan: 


Toista palkintoa olen pohtinut pääni puhki, olkoon ne sitten tälläiset hauskat virkatut ballerinat, koon ja värin saa toivoa itse. Nämä tossut lähtevät kiitokseksi blogini uuden otsikko-kuvan taiteilijalle. 
Toivottavasti ovat sopivat! 

 
Ballerinat on virkattu nalle-langasta ja ohje on syntynyt tekemisen myötä. Kirjoitin jopa ohjeen muistiin, kun piti tietysti saada toinen samanlainen ensimmäisen jälkeen tehtyä. Ja olipas hauska tehdä 'tilauksesta', melko ahkerasti siis purin ja kokeilin parempia tapoja tehdä jokin kohta. Yksi tälläinen mm. reunan valkoinen kierros. Ensin tein sen suoraan pylväiden reunoihin, mutta tulipas karmean epätasainen, mikä erottui turhan hyvin kun langanväri vaihtui. No purin tietysti, ja tein ensin kerroksen kiinteitä silmukoita mustalla, jonka jälkeen siistiin silmukkareunaan olikin helppo tehdä tasainen(sempi) reuna valkoisella langalla. 

Testaan ohjeen vielä palkintotossuja tehdessä ja naputtelen sen tänne jakoon, jos sen vaikka joku haluaisi. (?)

Toisen palkinnon voittajaksi kone antoi numeron 137, joka oli..
 
...Millamari!!


Onnea voittajille!  Voitte ottaa minuun yhteyttä jos en ehdi ensin. 

Markka voi käyttää lahjakortin vaippatuotteisiin tai valita mieleisessä koossa jonkin vaatteen, malleja löytyy Onnibumin nettisivuilta: www.onnibum.net

Lohdutuspalkinnoksi OnniBumilla alkaa tänään koko viikon kestävä postikuluttomuus kaikkiin tilauksiin! 
Tervetuloa!

5 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Ihanat tossut! Tuollaista ohjetta juuri joku aika sitten etsiskelin eli kyllä kiitos, tulisi tarpeeseen!! Ihailtavaa, että joku joskus noita ohjeita viitsii naputella, niistä on varmnasti monille suuri ilo!

Heidi kirjoitti...

Oikein Paljon Onnea Voittajille!

Markka kirjoitti...

Jee!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voittajajille! T. pirta

Millamari kirjoitti...

Oih, ihanaa, kiitos! Laitan mailia :-)