tiistai 26. heinäkuuta 2011

Ei taas menny niinku Rompsöössä

Lähtötilanne:  
Tein pitkästi yli parikymmentä lappua, kun tajusin että väärin teen. Onneksi riitti viimeisen kerroksen purkaminen ja uusiksi tekeminen. Ilmankos mun kukissa ei terälehdet näyttäneetkään niin selkeiltä.  Sitkeyttä toverit kun tälläistä sattuu, lappuja ei sentään ollut satoja, ja olin järkevänä jättänyt tuon viimeisen pylväskierroksenkin tekemättä, kun ajattelin sillä sitten yhtenäistää lopuksi tekeleen( =peiton?!!).

Ylärivissä kukkia väärin tehdyillä reunoilla, alapuolella korjatut versiot.
Ja jotain pientä olen ommellutkin; vauvalle tossut. Niin on pienet, että saa nähdä sopiiko edes jalkaan. Sisäkangas ikilikaista äp-frotee paitaa vuodelta 83/84, päällinen Vallilan verhokankaan reunaa, tukevaa puuvillaa siis. 


Tossujen idea Verskin valtakunta-blogista röyhkeästi kopioitu, mutta ihan itse piirretty. Tuota blogia selaamalla löytyy tossujen variaatioita enemmänkin.

Ja tänään tuli....shhh... kankaita, nauhoja ja silityskuvia saksasta.

4 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Minä typerä ei ensisilmäyksellä huomannut mitään väärä kukissa, niin kaunin väriset!!! Tossut ovat kivat, katostaan jospa jaksais kokeilla...

Purnauskis kirjoitti...

Aivan valloittavat nuo tossut! Aijai. Ja nätit kukatkin!

Mia kirjoitti...

Piti oikein pysähtyä katsomaan mikä kukissa on vikana. Todella ihania!

Ida kirjoitti...

Kivan malliset tossut ja ihanan värisiä kukkia. Nyt täytyy kyllä liittyä lukijaksi, jotta muistaa vastakin tulla vierailulle!