torstai 5. toukokuuta 2011

Nukke poikineen

Kiitos taas talkooporukka! Otin valtuudet kuvata nämä minulle hetkeksi jääneet ihanuudet, ennenkuin ne toivottavasti jokainen saavat uuden hyvän kodin.  Klik* kuvaa tarkemmaksi.
Idea Marjalta, kankaat enimmäkseen kierrätyskankaita, toteutus yhteinen. Sisällä hahmoissa on tonttulakin kulkuset, naamat on käsin kirjailtu tekonahkapaloihin. Ja mukavaahan meillä ainakin on ollut näitä tehdessä, vai mitä?
Uusia koteja tulee kaipaamaan myös satsi ihania laukkuja pikkuneideille. Näissä mausteena vanhoja pitsiliinoja. Raitakankaat marimekon näytepaloja, kukallinen vanha pieni liina kierrätyskeskuksesta (materiaaleista kiitos Marjalle!)

Autot alakuvassa on kehnommin pikaisesti kuvattu,ja toki näitäkin on enemmän kuin kaksi.. Ruudullisen toinen puoli on tummansinistä vakosamettia vanhoista lasten housuista, pakoputki ihanaa vanhaa kana-nauhaa.  Myös näissä sisällä tiukuset.

5 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kylläpäs on ihania <3

Purnauskis kirjoitti...

Suloisia!!

Anonyymi kirjoitti...

aivan sulosia niistä tuli, ja mukava oli tehdä ü toiv löytyy uudet kodit.

- jenni

Marja kirjoitti...

Autot Irinan mallistoa! :D Ihana ku oot kuvannu ja laittanu muistoksi! Toivotaan et laukut on pian menossa mukana pikkutyttöjen olalla ja pehmot pienokaisten ilona! :) -Marja

tinttaran talossa kirjoitti...

Ihania on sekä nuket että laukut! Pitääpä huomenna olla heti varaamassa mieluiset :) Harmittaa kun en ite jaksanu vauvan hoidolta osallistua talkoisiin,mutta osallistun ostamalla :)