tiistai 31. toukokuuta 2011

Kesä on lyhyt ja vähäluminen

Ainakin täälläpäin. Ihan tunnetusti. Vielä viimeviikolla valmistui muutama pipo; toinen omalle neidille, ja neidin ideoimana samanlainen juuri vuosia täyttäneelle serkkutytölle. Toivottavasti on mieluinen sielläkin. Apinatrikoo Kameleont Desingin, sisäpuolella punavalkopalloinen kotimainen trikoo, ja pipothan on taas käännettäviä.

Lisäksi löysin kaapista joskus aikaa sitten kesken jääneet leggarit ja ompelin ne loppuun. Nyt lisäsin resorin ja leveän kuminauhan vyötärölle, sekä resorit molempiin ja pinkin trikoo-koristeen toiseen lahkeeseen. Alla puuvillaiset pilkkukankaat Eurokankaasta, tarkoitus tehdä kesäjuhliin mekot neideille.

Sepäs minua viimeviikkoisella shoppailureissulla muuten harmittikin, kun ei löytynyt ketjukaupoista yksivärisiä leggareita kuin vajailla lahkeilla, ja halusin kuitenkin pitkiä lahkeita; ensin kylmän ilman, myöhemmin, ah ihanien sääskien takia.

p.s. Nyt blogi näyttää vähän entiseltä, paljon uudelta. Tuttu fontti on puoli ruokaa. Vieläkö tätä viitsii lukea?  Lataako teillä hitaasti vai nopeasti nuo nettifontit ja taustat?

4 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Kivat kankaat löytynyt ja ihanat vaattet! Kyllä se kesää pikkuhiljaa tulee;)

Miina kirjoitti...

Ihana tausta! Ei mee ainakaan mulla yhtään kauempaa kun lataa.. Söpöt mekot tulossa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla latasi todella pitkään :/

Ihanat pilkkukankaat!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä pääkaupunkiseudulla oli ihan nopea lataus. Erittäin siisti tausta! Mun lempparivärit. TOivottavasti pääsette pian sielläkin eroon kalsareista ja kesätunnelmiin. Täällä eilen +27. Kirjoita vain kuule, aina jaksetaan lukia sun juttuja.
-Eeva