lauantai 23. huhtikuuta 2011

Kasaritakki 4-vuotiaalle

Ja taas kerran... öh..tuli tehtyä jotain hieman outoa. Malli ja yksityiskohdat on sopivat, mutta kangasvalinta taas mielenkiintoinen. Ainakin saa olla tarkkana millaiset housut ja lakin tämän kanssa kelpuuttaa ihmisten ilmoille. Toivotaan tälle jotain pientä haaveria heti alkuunsa, niin on hyvä syy tehdä uusi vähän hillitymmästä kankaasta. Ja alentaa tämä samantien kotipihatakiksi. Neiti tykkää kyllä.

Kaavat on moneen kertaan muokatut omat tekeleet, koko noin 110cm. Etukappaleen kukan kohdistus onnistui onneksi hyvin. Hupun mallia muokkasin tarkoituksella niin, että päälle ei tullut saumaa, vaan kukka sai jatkua kokonaisena. Hupun reunaan ja selkään ompelin kuminauhakiristykset, kuten myös hihoihin, etteivät ole turhan pitkät. Taskut tein mallia napinläpi, ja kätevät tuli, pitäisi viitsiä useamminkin. Paikkataskuja en näin levottomaan kankaaseen edes suunnitellut.

Alareunaan tietysti merkki, punahilkka taas. Niin ja se kangastunniste, eli Ikea/suunnittelija/vuosiluku, jäi hupun reunaan kuminauharypytyksen kohdalle. Ei häiritse silmää, mutta on löydettävissä taas.

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Öh, todella! siis ihq :D

Hkin haluais tuommosen takin.

Terveinen!

Miina kirjoitti...

Tuo kangas on siisti! :) ja takki myös!

tinttaran talossa kirjoitti...

Mutta tuohan on hieno!Farkkujen ja punaisen tai oranssin pipon kanssa oikein sopiva yhdistelmä! Ei muuta kuin uutta pipoa neidille neulomaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Takki!!