keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Miksi tämä blogi ei päivity?

On se kyllä kumma kun tämä ennen niiiin hauska blogi nyt jämähti noihin neuvolakortin kansiin, eikä mitää uutta ole tapahtunut pitkään aikaan.  Kotirintamalla luullaan, että olen juurtunut sohvaan, mutten huolestu, koska sitä on esiintynyt suvussa ennenkin, vieläpä ihan lähiaikoina. Projektit on olleet mm. seuraavia:  paljon jämälankatöitä myyjäisiin; nukkejen neulottuja sukka-tumppu-pipo-settejä ja leikkimuffineja, joista muffineja en jaksanut edes kuvata. Toisena projektina venyy ikuisesti kestävä villapaita 4-vuotiaalle kolmen millin puikoilla ja ohuella langalla. Eli näkemisiin sitten kevättöiden aikaan taas!

Niin ja taisi välissä valmistua jämälagoista myös neulelapaset pikkuneidille, mutta tuli niin rumat, etten viitsi blogata. Hah, ihan kätevät ne on, mutta rumista lankayhdistelmistä.

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Hienoa että nuketkin on päässeet ulos!

Meidänkin nukeille tuommosia, kiitos.

Miina kirjoitti...

Nuketkin on näköjään lämpimämmin pukeutuneita kun minä. huh. lapaset ois ollut tarpeen tuolla pakkasessa hengaillessa.. :p

M.M.S.Keränen kirjoitti...

Kantokoukulleko olisi tarvetta teilläkin päin? Meillä ainakin kovassa käytössä täällä Talvikoskella kaikkien sohviin juurtuneiden irrottamiseksi.