torstai 20. tammikuuta 2011

Villapusero Novitan Floricasta

Tammikuun päivät on hyytävän kylmiä näillä korkeuksilla, joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan, puikoilta valmistui pienemmälle neidille noin 86 senttinen neulepaita. Lankana aiemmin blogattu Novitan tehtaanmyymälästä Korialta hamstrattu Florica-lanka.  Puikkona pyöröpuikko 3 ja ohje taas keksitty tekemisen myötä. No, ideana sama yksinkertainen raglan-malli, kuin miehen neuleessa. Laskeskelin neuletiheydet ja tein aivan liian suuren aloituksen. Purin ja tein uuden sopivan, paljon pienemmän kuin laskennallinen tulos antoi.....tosin ikinä en saa mallitilkkua tehtyä, vaan teen mieluummin puoli työtä valmiiksi, ja puran sitten sen. Fiksua, eikö?

Napit ovat jostakin vanhasta keräyksestä, ehkä kierrätyskeskuksen nappipurkista, ihanat. Ylimmäinen nappi on toimiva, että kaula-aukko ei olisi liian tiukka.

Poseerauskuvan on napannut 4-vuotias heti ulkoilun jälkeen, mistä kertovat myös punaposket ja myssyn alla suttaantunut kampaus.

4 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Ihanan värinen paita ja tuo purkamisjuttu kuulostaa tosi järkevältä.. :D Söpö tyttö myös :)

Anni kirjoitti...

Oi! Siitä tuli kaunis ♥ Näyttää lämpimältäkin.

Purnauskis kirjoitti...

Tosi söpö ja lämpimän oloinen! Minäkään en jaksa koskaan mallitilkkua. Purkamistakin harrastan pitkin hampain. Eli ei sekään varmaan kauhean hyvä vaihtoehto ole! Mukavat viikonloput!

Henna kirjoitti...

Söpöjä sänkyjä... Ja muutenki tuo lastenhuoneen sisustus on kyllä tosi hieno.
Meillä tais tulla joku semmosesta vähä vanhemmanpuoleisesta kerrossängystä läpi... :) Onneksi ei ollu ketää siellä alasängyssä tai ois voinu käyä pahemminki. Muuta ei oo siitä sängystä oikein jääny mieleen. Joku muisto kuitenki. :)