tiistai 18. tammikuuta 2011

Unipöllöjä

Kauan Tilli mössönpoika ja muita ihania- Blogia kahlattuani, päätin toteuttaa juuri omaan huoneeseen muuttaneiden neitien iloksi tytöille omat unipöllöt.  Paljon on pöllöissä samaa, mutta jätin tarkoituksella katsomatta kuvia enää suunnittelun alkaessa, etten aivan kopioita saa aikaan :)


Pohjakankaana velouria, mahana trikoota, silmissä fleeceä, nokat huovutettua villapaitaa ja yhdessä velouria, sekä reunoissa kokoelma nauhanpätkiä.  Silmiin kirjoin ripset käsin virkkaus-langalla ja kiinnitystä varten tutustuin tarkemmin ompelukoneeni kuvio-ompeleisiin, ja sieltähän löytyi sopiva tikki, joka vähän muistuttaa käsin kiinni kirjotun jälkeä.

Neidit pääsi itse valitsemaan kankaat äidin antamista vaihtoehdoista, ja nauhavalikoimakin oli vapaasti käytettävissä. Yksi pidempi piti jokaisessa olla, että siitä saa pitää kiinni ( 4-vuotiaan vaatimus).

6 kommenttia:

Purnauskis kirjoitti...

Oi ne on tosi suloisen söpöläiset! Houkuttelevat halimaan :)

hanna-naa kirjoitti...

Ihan mahtavia! :)

tinttaran talossa kirjoitti...

Joku pöllöbuumi näyttää tosiaan olevan blogeissa liikkeellä :). Ihan alkaa tuntua että itekki tarttis jotai pöllöä väsätä ;) . Ihanat itsetehdyt laukut-kirjassa oli tosi kiva pöllökassi,siitäköhän aloittais...Nuo sinun unipöllöt on kyllä aivan ihania!

täti-ihminen kirjoitti...

minusta tuntuu että eräs oululipulla ouluun matkannut varmaan tykkäis kans pöllöstä :) sillä on muuten synttärit tulossa, vihj vihj.

ihania pöllöjä siis mutten ollenkaan kerjää moista itselleni!

Tintti kirjoitti...

Ihania pöllöjä! Kyllä lapset on viisaita. Tottakai pöllöstä pitää saada kunnon ote :-)

Tiina kirjoitti...

Apua miten ihania! Onnistuisiko tilauksesta tuommoisen poikapöllön teko? Meille nimittäin on tammikuun alussa tulossa pienen pieni poikavauva :)