lauantai 18. syyskuuta 2010

Hat-heel socks

Hat-heel sock- ohjeella valmistui mielenkiintoiset sukat. No ihan hienot on sadannen silmukoiden poiminnan jälkeen ja riippumatta taas kummallisesta lankavalinnasta. Muuten tykkään väristä, mutta vihreää on jotenkin liikaa ja sen sävy on varmaan niitä kamalimpia vihreitä mitä on olemassakaan. Kaikki mikä olsi enemmän limeä miellyttäisi minun silmääni enemmän.

Ensimmäisen ja toisen sukan välissä taisin sairastaa aivokalvontulehduksenkin, onneksi ilman jälkitauteja, joten liekö sillä ollut jotain tekemistä sen kanssa, että toisen sukan alulle saaminen oli silkkaa tuskaa. Aloituskertoja oli taatusti ainakin seitsemän, ennenkuin kantapää alkoi näyttää samalta kuin ensimmäisessä.

Sukkahan siis neulotaan varsin kummallisessa järjestyksessä. Tuolta ohjeesta löytyy piirrettynä kuvat, joista järjestys parhaiten selviää. Tein sukat 'Older child'-koon mukaan, jolloin leveydestä tuli sopiva tälläiseen 37 numeron koipeen.( Lanka siis Sandnes mini palett superwash ja puikkoina kolmoset.) Aloitin kyllä naisten koolla ja teinkin ensimmäisen harjoittelukantapään ja kolmiot, mutta sukasta oli tulossa aivan valtava.

1 kommentti:

Anni kirjoitti...

Harmi että mulla on just tosi monta työtä kesken! Teen tuommoset sukat sitten joskus seuraavaksi :)