keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Barbapapat ja amigurumi-dino

Virkkuukoukku ei millään pysähdy näin joulun alla. Tein sitten vielä toisen vähän räyhäkämmän dinon, joka kenties lopulta päätyy kummipojalle. Tämäkin on tehty pelkän kuvan perusteella, joten ohjetta ei olekaan.

Pienemmät kummilapset saavat tyytyä kahvileipään, jota onkin kertynyt melkoinen kasa. No nyt onneksi alkavat jo olla ainakin suurin osa pakettiin käärittynä lähempänä saajaa kuin antajaa. 

Vielä tälle joulua en ehtinyt lahjapussien ompeluun keskittymään, mutta jos vaikkapa alennusmynneistä löytyisi sopiva jouluinen, tosin hillitty, yksivärinen? pöytäliina, jonka ompelisi ensijoulun tarpeisiin pusseiksi.

Tuostapas mieleeni tulikin....meillä ei taida olla minkäänlaista joulupukinsäkkiä. Mihinkäs tuo lahjapaljous nyt laitetaan? Muovikassit ei niin kauniita ole, hmm...prisman pukkikassitkaan. Ainoita tarpeeksi isoja taitaa olla ikean siniset, mutta ne on meillä halonkantokasseina, joten saattaisivat herättää ihmetystä tuossa kolmevuotiaassa. Ainoa joulunpunaista lähelläkään oleva kangas näyttää olevan trikoota, taitaa tulla melko venyvä pussi meille. *miettii tekisikö vuoren säkkiin jostain tukevasta.


 Oma neiti saa lahjaksi Barbapapoja. Osa näyttää avaruusolioilta seilaavine silmineen, mutta osa on ihan symppiksiä. Nuo pojat ainakin, ja vanhemmat.  Tytöillä nuo silmät tekee hullun katseen, ja värit on sellaisia ettei nuo naamataulukirjonnat oikein näy. Silmäripsiäkään en saanut niinkuin olisi pitänyt, maalattuine luomineen. Silmät on turvasilmiä, tilattu Näpsäkkä-nimisestä verkkokaupasta, eli toivottavasti pysyvät ja ovat turvallisia. Hahmot on muuten virkattu, mutta kädet neuloin icordina(?), kun tuli siistimmin ja nopeammin niin. No, mielenkiinnolla katsotaan tajuaako neiti nämä äidin tekemiksi ja saavatko ilahtuneen vastaanoton. Samalla pakettiin kääriytyi pari barbapapakirjaa, jotka on varmasti mieluiset.


8 kommenttia:

inka kirjoitti...

munkit ja pullat on eri herkullisia..yksi kummipoika ainakin tuli niistä ja dinosta hirrrmuisen iloiseksi :D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania barbapapoja;) Meillä menossa kova barbapapabuumi ja yritin tehdä noita myös. Oliko sulla jokin ohje vai teitkö omasta päästäsi? Mulle tuli vähän erinäköisiä eikä noin kivoja. T:Terri73

irinka kirjoitti...

Kiitos inka!
Terri73: Osa nuista mun barbaareista on melkoisia karsastajia :D Tein siis ihan ilman ohjetta, sellaisella yritä-ja-epäonnistu-tekniikalla. Muutamia kertoja purin liki valmiin vartalon kun leviämiset ja muut mittasuhteet oli ihan päin peppua. Viimeisenä tein tuota itse papaa, johon ainoana piti muuten ostaa lanka, muut löytyi jämistä, ja sen saaminen oikean muotoiseksi oli vaikeinta, no vaatimustaso oli jo korkealla :D

Ja kivoiksi nuo tekee oikeastikin nuo silmät, ilman niitä ne oli onnettomia mykyjä vaan.

tinttara kirjoitti...

Että on ihania! Varsinkin tuo musta pörriäinen tuolla nurkassa on niin sympaattisen näköinen :) Ihan tekis mieli itsekin kokeilla,on vaan tuo virkkaustaito vähän hiomisessa vielä ;)

Lallu kirjoitti...

Mitä lankaa nuo barbapapat ovat? Entä dino?

L :) kirjoitti...

Että ovatkin sitten hienoja, kertakaikkiaan! Kokonaisuus myös, mutta etenkin silmät. :)

irinka kirjoitti...

Langat on ihan sitä mitä sattui oikeassa värissä löytymään, eli violtetti, sininen, vihreä ja musta on seiskaveikkaa ja nallea, oranssi on Steppiä, pörrö jotain pörröä, tummanpunainen jannea tai maijaa, keltainen aiemmin blogattua oudompaa, nimi ei millään tule nyt mieleen.. Ainoa mikä piti ostaa ihan tuota varten oli tuo vaaleanpunainen ja se on jotain minulle outoa sukkalankaa myös paikallisesta lankakaupasta.

Vaalea dino on woolia ja vihreä seiskaveikkaa, mutta se taisikin olla eri bloggauksessa.

Sari Tuulia kirjoitti...

Ihania barboja:)!!!