sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Amigurumi ja lapaset..shh.

Tämä pitää blogata ihan The Foorumin takia, siellä kun ihmettelin mitä tekaisisin vielä itse 6,5 vuotialle pojalle pukinkonttiin. Niin vastauksia tuli, kiitos! Ja yhdessä ehdotettiin amigurumi-dinon virkkausta, toisaalla taas vakuutettiin minut että tuon ikäisen käyttää välillä myös lapasia. Toivottavasti myös lahjan saava henkilö.


Etsiskelin ohjetta dinoon, myös raverlystä, ja sieltä yhden jo printtasin paperillekin. No Duplystä olisi tullut hurjan iso minun langastani ainakin, enkä jaksanut pysyä kärryillä silmukka silmukalta, niin päätin tehdä ilman ohjetta. Foorumille oli linkitetty Stegosauruksen ohjeiden ostopaikka: http://www.planetjune.com/ .  Mistä kuvaa katsomalla virkkasin oman stegosaurukseni. Arvoitukseksi jää, päätyykö tämä suunnitellulle saajalle, vai tuliko tästä liian vauvamainen versio linkin sauruksesta?

2 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Miina täällä moi! kiva blogi ja hienoja juttuja. miks et oo mulle kertonu? :p mulle sais tehä esim tuollaisen kivan huivin heh heh. Voin toki dinosaurustakin ottaa.

tinttara kirjoitti...

Onhan upea dinosaurus! Aina ihailen ihmisiä jotka virkkaavat omasta päästään tai kuvasta katsomalla kaikkea upeaa. Minulta onnistuu vain tarkkojen ohjeiden avulla...